FOUSKA.EU

Close

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Φόρεσε νυφικό και παντρεύτηκε τον… εαυτό της!


Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Φόρεσε νυφικό και παντρεύτηκε τον… εαυτό της!

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Σοκ προκάλεσαι στους φαν της μία ανάρτηση της Μπρίτνεϊ Σπίαρς στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram χθες 21/10, όπου ποζάρει ντυμένη νυφούλα και χορεύει χαμογελαστή. Η τραγουδίστρια πόζαρε στην κάμερα ένα μεταξωτό λευκό νυφικό και ένα δαντελένιο πέπλο να στολίζει τα μαλλιά της γράφοντας κάτω από την ανάρτηση ότι παντρεύτηκε τον εαυτό της!

Η ανάρτηση της Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Η τραγουδίστρια έδειξε και είπε στους διαδικτυακούς της φίλους ότι είναι χαρούμενη με την απόφαση που πήρε αν και σε κάποιους μπορεί να μη φαίνεται και πολύ λογική: “Η μέρα που παντρεύτηκα τον εαυτό μου… Το υπενθυμίζω γιατί μπορεί να φανεί ντροπιαστικό ή χαζό, αλλά νομίζω ότι είναι το πιο λαμπρό πράγμα που έχω κάνει ποτέ μου

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς με το νηφικό της Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς με το νηφικό της

Λίγο πριν δημοσιεύσει το συγκεκριμένο βίντεο, η ποπ σταρ ανήρτησε και μία φωτογραφία όπου φαίνεται το εσωτερικό μιας εκκλησίας.

Το εσωτερικό μιας εκκλησίας Το εσωτερικό μιας εκκλησίας

Μία εβδομάδα νωρίτερα, η τραγουδίστρια είχε ποστάρει μία φωτογραφία όπου φορούσε πάλι το νυφικό της και έγραφε στο ποστ: “Ένα μήνα αφού παντρεύτηκα αυτή τη μέρα, παντρεύτηκα τον εαυτό μου!!! Πράγματα που σε κάνουν να HMMMMMM…“.

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς φοράει το νυφικό στο οποίο παντρεύτηκε τον εαυτό της Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς φοράει το νυφικό στο οποίο παντρεύτηκε τον εαυτό της

Ο χωρισμός με τον άνδρα της και τα ψυχολογικά προβλήματα

Το 2022 παντρεύτηκε με τον Σαμ Ασγκάρι,αλλά το ζευγάρι χώρισε έναν χρόνο αργότερα ύστερα από έναν τεράστο τσακωμό λόγω δημοσιεύματος που ήθελε την Μπρίτνεϊ να τον έχει κερατώσει.

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς αγκαλιά με τον πρώην άνδρα της Σαμ Ασγκάρι Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς αγκαλιά με τον πρώην άνδρα της Σαμ Ασγκάρι

Η αμερικανίδα τραγουδίστρια έχει νοσηλευτεί πολλές φορές σε ψυχιατρική κλινική αλλά και σε κλινική αποτοξίνωσης καθώς στο απόγειο της καριέρας της πέρασε κατάθλιψη (δείτε εδώ). Πάσχει εδώ και πολλά χρόνια από ψυχικές διαταραχές και συχνά ανησυχεί τους φαν της με τη συμπεριφορά της.

Οι φήμες για τον επιστάτη

Τον τελευταίο καιρό φημολογείται πως η Σπίαρς έχει συνάψει σχέση με τον πρώην επιστάτη της, Πολ Σολίζ και πως πλέον μένουν μαζί αν και η φήμη δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη επιβεβαιωθεί. Στις αναρτήσεις της πάντως, μέχρι στιγμής, δε φαίνεται κάποιος άνδρας δίπλα της.

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: www.youweekly.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU