FOUSKA.EU

Close

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Στη ΜΕΘ ο πατέρας του έπειτα από σοβαρό τροχαίο


Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Στη ΜΕΘ ο πατέρας του έπειτα από σοβαρό τροχαίο

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Σοβατό τροχαίο είχε ο πατέρας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Μανώλης και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Βενιζελείου Νοσοκομείου στο Ηράκλειο σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση.

Τι αναφέρουν οι πληροφορίες για το τροχαίο του πατέρα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Όπως αναφέρει το Creta Post, ο 76χρονος κινούνταν πεζός στον Άι Γιάννη της Κνωσσού στο Ηράκλειο και προσπάθησε να διασχίσει το δρόμο, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, παρασύρθηκε από μηχανάκι το οποίο οδηγούσε ένας 50χρονος και συνοδηγός ένας 17χρονος.

Ο Μανώλης Παπακαλιάτης υπεβλήθη χθες 21/10 σε χειργουργική επέμβαση η οποία ολοκληρωθηκε τα ξημερώματα και εισήχθη κατευθείαν στην ΜΕΘ. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, φέρει πολλαπλά κατάγματα σε όλο του το σώμα και υποστηρίζεται αναπνευστικά.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, έχει υποστεί κρανιοεγκεφαλικό αιμάτωμα, ενώ ακόμα φέρει τραύματα σε άνω-κάτω γνάθο, σε σπονδυλική στήλη, στη μέση, σε λεκάνη και μηρό, ενώ φέρει και ανοικτό κάταγμα στην κνήμη.

Όσον αφορά τον άνδρα που οδηγούσε το μηχανάκι αλλά και τον ανήλικο συνοδηγό φέρουν ελαφρά τραύματα.

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: www.youweekly.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU