FOUSKA.EU

Close

Γιώργος Πατούλης: «Έρχεται το αγοράκι και…» – Το ξεκαθάρισμα για το γάμο του με την Νάνσυ Κοίλου


Γιώργος Πατούλης: «Έρχεται το αγοράκι και…» – Το ξεκαθάρισμα για το γάμο του με την Νάνσυ Κοίλου

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Ο Γιώργος Πατούλης δεν γλίτωσε από την δημοσιογράφο του Happy Day, Χριστιάνα Κοχλατζή που τον “τσάκωσε” για να του πάρει μια δήλωση για την σύντροφό του, Νάνσυ Κοίλου η οποία είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδί που θα είναι αγοράκι αλλά και για το γάμο τους που έχουν βάλει “μπροστά”.

Ο Πρώην Περιφερειάρχης Αττικής πλέον δεν κρύβει το νέο βήμα στη ζωή του αλλά ούτε και η σύντροφός του την φουσκωμένη της κοιλίτσα – δείτε κοινή ανάρτηση – αφού και οι δυο είναι χαρούμενοι για την ολοκλήρωση της σχέσης τους.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Πατούλη

«Είμαστε καλά με την σύντροφό μου», αρκέστηκε να πει για την αγαπημένη του ο Γιώργος Πατούλης όταν βρέθηκε σε έξοδό του χθες Δευτέρα 21/10.

«Δεν θα γίνει τέλος του μήνα ο γάμος μας. Θα σας ενημερώσω πότε», είπε για το γάμο τους που λέγεται πως θα γίνει τώρα στα κοντά, ωστόσο ξεκίνησε να προχωράει για να αποφύγει περαιτέρω ερωτήσεις.

«Έρχεται το αγοράκι και είμαστε πολύ χαρούμενοι», απάντησε σχεδόν… τρέχοντας!

Οι σχέσεις με το γιο του μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης

Για πρώτη φορά ο Αλέξανδρος Πατούλης μίλησε στην εκπομπή Buongiorno και απάντησε σχετικά με τον ερχομό του νέου μέλους της οικογένειας του. Οι δηλώσεις του προβλήθηκαν την Δευτέρα 16/9 στην πρεμιέρα.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για το αδερφάκι μου, σε λίγο καιρό θα υποδεχτούμε το νέο μέλος στην οικογένειά μας. Δεν επιθυμώ να κάνω καμία δήλωση στην τηλεόραση, καθώς γνωρίζετε πολύ καλά ότι θέλω να απέχω από τα φώτα της δημοσιότητας. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι είμαι πολύ ευτυχισμένος και ανυπομονώ να έρθει αυτή η στιγμή. Το θέμα το έχουμε συζητήσει από πολύ νωρίς τόσο με τον πατέρα μου όσο και τη σύντροφό του», δήλωσε ο Αλέξανδρος.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: www.youweekly.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU