FOUSKA.EU

Close

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Η καταγωγή της μητέρας του, η πραγματική σχέση με τον πατέρα του και τα 4 αδέρφια


Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Η καταγωγή της μητέρας του, η πραγματική σχέση με τον πατέρα του και τα 4 αδέρφια

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης γεννήθηκε στο Ηράκλειο το 1975 και σήμερα θεωρείται από τους πιο επιτυχημένους ηθοποιούς και σκηνοθέτες με μεγάλες διακρίσεις. Στήριγμα του σε κάθε του βήμα και απόφαση φυσικά είναι η οικογένεια του.

Ο πατέρας του, Μανώλης Παπακαλιάτης, είναι από την Κρήτη και η μητέρα του Βίλλυς Μαλάμη είναι ελληνικής καταγωγής από τη Νότια Αφρική. Χώρισαν όταν ο εκείνος ήταν τεσσάρων ετών ωστόσο και με τους δυο έχει εξαιρετικές σχέσεις.

Ο Χριστόφορος ωστόσο, μεγάλωσε στην Αθήνα με την μητέρα του και τον μικρότερο αδελφό του, Φίλιππο. Ο πατέρας του έφτιαξε και πάλι την ζωή του και από το δεύτερο γάμο του, ο ηθοποιός – σκηνοθέτης έχει ακόμα δυο αδέρφια, τον Στέφανο και τη Νάρα.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης με τον αδερφό του Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης με τον αδερφό του

«Στη δική μου περίπτωση, μπορεί σε πολλά να με καθόρισε ο χωρισμός των γονιών μου στα τέσσερα χρόνια μου, αλλά από την άλλη μεγάλωσα σε ένα περιβάλλον με καλούς ανθρώπους και ενθάρρυνση για ό,τι ήθελα να κάνω. Δεν με μεγάλωσαν με απαγορεύσεις, φοβίες, νευρώσεις ή βία και απωθημένα. Υπήρξα πολύ τυχερός», είχε πει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης σε συνέντευξή του στη Vogue για το διαζύγιο των γονιών του.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης με τον πατέρα του Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης με τον πατέρα του 17-10-2007 – Θέατρο Χορν

Η σχέση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη με τον πατέρα του

Μπορεί σπάνια ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης να μιλάει για την προσωπική του ζωή, ωστόσο, όταν αναφέρεται στην οικογένεια του, πάντα τα λόγια του “στάζουν” αγάπη και θαυμασμό. Μάλιστα, λατρεύει να περνάει χρόνο μαζί τους είτε σε γιορτινές ημέρες είτε σε καλοκαιρινές διακοπές.

«Δεν μπορεί να μην είναι κάποιος γονέας υπερήφανος. Ο Χριστόφορος από μικρός είχε μια κλίση στο καλλιτεχνικό κομμάτι. Θεωρώ ότι κάτι πήρε από τη γιαγιά του, τη μητέρα μου, που ήταν ερασιτέχνης ζωγράφος», είχε δηλώσει ο πατέρας του στον τηλεοπτικό σταθμό TV Creta για την καλλιτεχνική του κλίση που είχε από μικρός.

«Δεν έχει ιδέα από αθλητισμό. Όταν έπαιξε το πρώτο παιχνίδι διαιτησίας ο Γιάννης Ράλλης είχαμε πάει μαζί με φίλους να δούμε το παιχνίδι και είχα πάρει μαζί μου τον Χριστόφορο. Δεν έδειξε κανένα ενδιαφέρον Κατευθείαν σηκώθηκε κι έφυγε» είχε πει σε αλλο σημείο ο Μανώλης Παπακαλιάτης.

Η τρυφερή σχέση με τη μητέρα του

Η μητέρα του, Βίλλυ, είναι πάντα στο πλευρό του Χριστόφορου Παπακαλιάτη από την πρώτη στιγμή που ανακοίνωσε σε ηλικία 16 ετών πως θα γίνει ηθοποιός. Μένει μόνιμα στους Παξούς όπου διατηρεί μία μικρή ξενοδοχειακή μονάδα (δείτε εδώ φωτογραφίες), δίπλα από το πατρικό της. Μάλιστα, βοήθησε πολύ στα γυρίσματα του Maestro ώστε να βρεθούν όμορφα σημεία στο νησί.

Η μητέρα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη Η μητέρα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη 22-12-2015 – Βουκουρεστίου-Zonar’s

Μεγάλες του αδυναμίες τα αδέρφια του

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μπορεί να μένει στην Αθήνα και να μην έζησε τα παιδικά του χρόνια μαζί με τα δυο αδέρφια του από τον δεύτερο γάμο του πατέρα του ωστόσο έχουν μια πολύ δεμένη σχέση. Μάλιστα, όποτε μπορούν και είναι ελεύθεροι από υποχρεώσεις, περνάνε μαζί γιορτές και εκδρομές.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης με τα αδέρφια του Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης με τα αδέρφια του Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης με τα αδέρφια του

Μάλιστα, ο ηθοποιός – σκηνοθέτης έχει μοιραστεί αρκετές κοινές φωτογραφίες τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Εδώ και μερικές ώρες η οικογένεια έχει επανενωθεί ξανά ωστόσο για δυσάρεστο λόγο. Ο Μανώλης Παπακαλιάτης νοσηλεύεται στην ΜΕΘ του Βενιζέλειου σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση έπειτα από τροχαίο – δείτε εδώ όλες τις εξελίξεις.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης με τα αδέρφια του Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης με τα αδέρφια του Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης με τα αδέρφια του

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: www.youweekly.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU