FOUSKA.EU

Close

Έκαναν έξωση σε ηθοποιό από το «Σπίτι του ηθοποιού» – Καταγγέλλει κακοποιητική και δικτατορική συμπεριφορά


Έκαναν έξωση σε ηθοποιό από το «Σπίτι του ηθοποιού» – Καταγγέλλει κακοποιητική και δικτατορική συμπεριφορά

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Η ηθοποιός Μαρίνα Νικολαΐδου, πρώην ένοικος στο «Σπίτι του Ηθοποιού», βρέθηκε ξαφνικά στο δρόμο μετά από δικαστική απόφαση. Όπως η ίδια δήλωσε, η διαμάχη της με την Άννα Φόνσου ξεκίνησε το 2021, όταν αρνήθηκε να κάνει το εμβόλιο για τον κορονοϊό. Από τότε, σύμφωνα με τα λόγια της, άρχισε να αντιμετωπίζει κακοποιητική συμπεριφορά, με την αποκορύφωση να έρχεται την περασμένη Παρασκευή, όταν την «πέταξαν» στο δρόμο.

Η Μαρίνα Νικολαΐδου, μιλώντας στην εκπομπή Open Τώρα, υποστηρίζει ότι από την πανδημία κι έπειτα, η σχέση της με την Άννα Φόνσου επιδεινώθηκε, όταν αρνήθηκε να συμμορφωθεί με τις απαιτήσεις περί εμβολιασμού. Παρά το γεγονός ότι είχε κερδίσει μία δικαστική διαμάχη εναντίον της, η πίεση από την πλευρά της κ. Φόνσου αυξήθηκε. Στις δηλώσεις της, η ηθοποιός τονίζει ότι βρισκόταν σε κατάσταση σοκ όταν την έβγαλαν από το ίδρυμα, και πλέον φιλοξενείται σε σπίτια φίλων, χωρίς σταθερή στέγη.

Η απάντηση από το «Σπίτι του Ηθοποιού»

Ο δικηγόρος του Σπιτιού του Ηθοποιού, Αθανάσιος Κανελλόπουλος, ανέφερε ότι η έξωση έγινε νόμιμα, καθώς υπήρξε σειρά παραβάσεων από την πλευρά της κ. Νικολαΐδου στο καταστατικό που οφείλουν να ακολουθούν όλοι οι ένοικοι. Ανέφερε επίσης ότι η αίτηση αναστολής της απόφασης που είχε καταθέσει η ηθοποιός απορρίφθηκε από το δικαστήριο ως αβάσιμη, με αποτέλεσμα να εκτελεστεί η έξωση.

Άννα Φόνσου Άννα Φόνσου

Δριμύτατες καταγγελίες από τη Μαρίνα Νικολαΐδου

Η κ. Νικολαΐδου επισημαίνει ότι είχε προσφέρει σημαντική βοήθεια στο ίδρυμα, αναλαμβάνοντας καθήκοντα καθαριότητας και φροντίδας, σε μία δύσκολη περίοδο. Τονίζει ότι η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχο λόγω της εμμονής της κ. Φόνσου με τα εμβόλια και την επιθυμία της να ελέγχει τους ανθρώπους γύρω της. Παρά την προσφορά της στο ίδρυμα, δηλώνει πως πλέον αισθάνεται προδομένη, αντιμετωπίζοντας την απόλυτη αβεβαιότητα για το μέλλον της.

«Έκανα τα πάντα στο Σπίτι του ηθοποιού για 9 χρόνια, από καφέδες μέχρι και καθαριότητα. Είμαι σε κατάσταση σοκ, δεν ξέρω πού θα πάω. Είμαι επικίνδυνη για το ίδρυμα; Όλοι οι φίλοι έλεγαν ότι είμαι ψυχή του ιδρύματος. Δεν καταλαβαίνω γιατί τόση μανία», δήλωσε η Μαρίνα Νικολαιδου στην κάμερα του Open.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Ούσα καλεσμένη και στο στούντιο, ανέφερε μεταξύ άλλων πως: «Δεν ήμασταν τόσοι πολλοί, ουσιαστικά οι παλιοί ηθοποιοί είναι 5 και οι υπόλοιποι είναι νέοι φοιτητές δραματικών σχολών. Έχουν φιλοξενηθεί κατά καιρούς φίλοι της κ. Φόνσου για 6-7 μήνες με τη συγκατάθεσή της. Ήξερε ότι είμαι άπορη, αλλά από τότε που σήκωσα κεφάλι, άρχισε όλο αυτό. Μπορεί να έχει παράξει μεγάλο έργο, αλλά θέλει ανθρώπους δίπλα της οι οποίοι κάνουν ό,τι λέει. Είναι δικτατορική».

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: www.youweekly.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU