FOUSKA.EU

Close

Μαρινέλλα: Μεγάλη “ανάσα” για την τραγουδίστρια – Οι τελευταίες έκτακτες εξελίξεις για την υγεία της


Μαρινέλλα: Μεγάλη “ανάσα” για την τραγουδίστρια – Οι τελευταίες έκτακτες εξελίξεις για την υγεία της

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Η μεγάλη τραγουδίστρια, Μαρινέλλα, μετά από 22 μέρες που νοσηλευόταν στην μονάδα εντατικής θεραπείας στο Νοσοκομείο Υγεία διανύει το δεύτερο στάδιο της αποκατάστασης της. Συγκεκριμένα, την Τρίτη 16/10, ανακοινώθηκε από το Νοσοκομείο (δείτε εδώ την ανακοίνωση), ότι θα νοσηλευτεί σε απλό δωμάτιο, έχοντας πάντα τους γιατρούς δίπλα της για να επιβλέπουν την κατάστασή της.

Υπενθυμίζουμε, ότι η καλλιτέχνης κατά τη διάρκεια της συναυλίας της που πραγματοποιήθηκε στο Ηρώδειο στις 25/09, λιποθύμησε ξαφνικά μπροστά στα μάτια των θεατών μετά από αιμορραγικό εγκεφαλικό που υπέστη (δείτε εδώ το βίντεο). Μετά το περιστατικό, η ίδια διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Υγεία όπου της χορηγήθηκε η απαραίτητη βοήθεια. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η τραγουδίστρια φαίνεται να ανταποκρίνεται θετικά στην ισχυρή θεραπεία, και ο οργανισμός της δείχνει να αντέχει στη δύσκολη αυτή δοκιμασία.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η θρυλική τραγουδίστρια εμμένεται να μεταφερθεί σε κέντρο αποκάταστασης όπου θα περάσει από μια σειρά φυσιοθεραπειών. Ωστόσο, άγνωστο παραμένει ακόμη αν το κέντρο θα είναι στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό. Η οικογένεια της όταν έρθει η στιγμή, θα πάρουν την ανάλογη απόφαση, χωρίς όμως, να φανερώσουν την χώρα που θα σταλεί η καλλιτέχνης.

Σήμερα, Δευτέρα 21/10, η Ματίνα Παγώνη γνωστή για την ιατρική της εμπειρία, μίλησε στην εκπομπή του “Buongiorno” του MEGA, και όσον αφορά την εξέλιξη της υγείας της θρυλικής τραγουδίστριας. Συγκεκριμένα, είπε χαρακτηριστικά: «Η Μαρινέλλα θα καθίσει δυο εβδομάδες στο δωμάτιο της μέχρι να σταθεροποιηθεί. Είναι δυνατή γυναίκα. Η οικογένεια αποφασίζει που θα πάει μετά. – Τραγουδάει μέσα στο δωμάτιο. Αυτό την ευχαριστεί. Είναι η ζωή της. Αυτό την βοηθάει στο να φτάσει εδώ που έφτασε».

«Ήταν μια δύσκολη περιπέτεια. Να διευκρινίσουμε ότι όσο λιγότερες επισκέψεις έχει τόσο καλύτερο είναι. Όλοι έχουμε αυτό το ελάττωμα “αχ τι πέρασε”. Δεν τα συζητάς αυτά με τους ασθενείς γιατί συγκινούνται. Αυτή τη στιγμή πρέπει να απαγορεύονται οι επισκέψεις, μόνο η οικογένεια και τίποτα άλλο. Την αγάπη τη χρειάζεται. Είναι οι άνθρωποι που λένε θέλω να ζήσω. Το παλεύει. Υπάρχουν δύο είδη ανθρώπων, αυτοί που το παλεύουν και αυτοί που δεν το παλεύουν. Η Μαρινέλλα είναι πολύ δυνατή γυναίκα».

Η Ματίνα Παγώνη μιλάει για την εξέλιξη της υγείας της Μαρινέλλας στο Buongiorno. Η Ματίνα Παγώνη μιλάει για την εξέλιξη της υγείας της Μαρινέλλας στο Buongiorno.

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: www.youweekly.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU