FOUSKA.EU

Close

Άννα Κουτσαφτίκη: Η τεράστια αλλαγή που έκανε για τη “Μουρμούρα”


Για τη “Μουρμούρα”, την απογοήτευση που πήρε από το θέατρο και την έστρεψε στην τηλεόραση μίλησε μεταξύ άλλων η Άννα Κουτσαφτίκη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Η Άννα Κουτσαφτίκη ήταν η καλεσμένη στο “The 2Night Show” της Δευτέρας (21/10) και η ηθοποιός έδωσε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη.

Με την ίδια να συστήνεται στο τηλεοπτικό κοινό πριν από 7 χρόνια μέσα από τη σειρά “Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα“, η Άννα Κουτσαφτίκη μίλησε για την ταύτιση που είχε με την κωμική σειρά αλλά και την τεράστια αλλαγή που έκανε όταν αποχωρίστηκε τα καστανά μαλλιά της και έγινε ξανθιά για τον ρόλο.

“Με τα μελαχρινά μαλλιά ήμουν άλλος ρόλος και με προτιμούσαν για άλλα πράγματα, ας πούμε πιο δραματικά. Και όταν πέρασα το κάστινγκ για τη ‘Μουρμούρα’ μου ζήτησαν να γίνω ξανθιά. Δεν είχα σκεφτεί ποτέ να γίνω. Εκεί άλλαξε το χρώμα και έμεινε. Έπρεπε να κάνω μία Θεσσαλονικιά και πίστευαν ότι το ξανθό έχει μεγαλύτερη λάμψη και το δέχτηκα. Μου αρέσουν τρελά οι αλλαγές, βαριέμαι εύκολα και ήθελα να το υποστηρίξω”, είπε η ηθοποιός.

Στη συνέχεια, η Άννα Κουτσαφτίκη μίλησε για το πώς μπήκε η τηλεόραση στη ζωή της, αφού μέχρι τότε συμμετείχε μόνο σε θεατρικές δουλειές.

“Ήταν σε μια φάση της ζωής μου που είχα απογοητευτεί πάρα πολύ με το θέατρο, που είχα κουραστεί με σκηνοθέτες πολύ απαιτητικούς που ήταν βουτηγμένοι μέσα σε μια κουλτούρα, η οποία όμως δεν μου φαινόταν αληθινή. Γιατί υπάρχουν και αυτοί σε όλες τις πλευρές. Δεν είναι μόνο αυτό. Αυτό το βρίσκεις σε όλες τις δουλειές. Έτυχε σε εμένα να έχω 2-3 απανωτά περιστατικά. Είχα κάνει μόνο θέατρο, είχα κάνει το παιδί μου, πολύ βασικό, ήθελα να ξεκουραστώ, μου άνοιγε και μια οικονομική πόρτα και μου ήρθε η πρόταση να περάσω από κάστινγκ. Δεν μου είχε ξαναγίνει πρόταση για πρωταγωνιστικό ρόλο, με τη δυνατότητα να πάει και άλλες χρονιές. Είχα κάνει και κάποια άλλα γκεστ, αλλά ποτέ κάτι τόσο μόνιμο”, είπε η ηθοποιός, ξεκαθαρίζοντας πως δεν ήταν το θέατρο που την πλήγωσε αλλά οι εκπρόσωποί του.

  • TAGS:
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: www.news247.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU