FOUSKA.EU

Close

Survivor all star spoiler: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε


Survivor all star spoiler: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Gossip-tv Team Gossip-tv Team 25-01-2023 14:56

Survivor all star spoiler: Τέσσερις παίκτες είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση, ένας όμως θα φύγει απόψε, 25 Ιανουαρίου από το ριάλιτι επιβίωσης.

Τάκης Καραγκούνιας, Σπύρος Μαρτίκας, Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα και Γιώργος Ασημακόπουλος έχουν τεθεί στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού και ένας από αυτούς θα αποχαιρετήσει οριστικά τον Άγιο Δομίνικο και το ριάλιτι.

Στο νέο επεισόδιο του survivor all star, το θέμα συζήτησης ανάμεσα στους παίκτες είναι οι κρυφές συναντήσεις του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη με την Καρολίνα Καλύβα.

Ο Κρις Σταμούλης λέει ανοιχτά τη γνώμη του για το νέο ειδύλλιο και η Καρολίνα εξοργίζεται.

Η Καρολίνα τονίζει ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο με θράσος που θέλει να βάλει σε δράση την κακιά στρατηγική του.

Συγκεκριμένα λέει: Κρις αγόρι μου με τι αέρα έχεις έρθει; Θέλει να βγάλει τη δικιά του κακιά στρατηγική. Έχεις θράσος αγόρι μου».

Επίσης, θα δούμε ένα νέο απαιτητικό στίβο μάχης για το έπαθλο του φαγητού, που τόσο έχουν ανάγκη και οι δύο ομάδες.

Μπλε και Κόκκινοι ρίχνονται ξανά στη μάχη, αυτή τη φορά για τον αγώνα επάθλου φαγητού, κάτι που έχουν πολύ ανάγκη οι Μαχητές μετά τα σερί ήττας που σημειώνουν απέναντι στους Διάσημους.

Η ανατροπή γίνεται και στο αποψινό αγώνα επάθλου νικητές αναδεικνύονται οι Μαχητές.

Και απόψε, 25 Ιανουαρίου θα έχουμε μία αποχώρηση παίκτη...

Όπως φαίνεται το σκάνδαλο που εκτυλίχθηκε στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου τις τελευταίες ημέρες επηρέασε αρνητικά την Καρολίνα και απόψε αποχωρεί!

GALLERY

ΔΕΣ ΤΗ GALLERY

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: www.gossip-tv.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU