FOUSKA.EU

Close

«Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει...» - Τα σχόλια της Σόφης Ζαννίνου για την προσωπική της ζωή


«Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει...» - Τα σχόλια της Σόφης Ζαννίνου για την προσωπική της ζωή

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Η Σόφη Ζαννίνου έδωσε μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον Γιώργο Μουλά. Η γνωστή ηθοποιός που πρόσφατα μίλησε για τις πλαστικές επεμβάσεις (δείτε εδώ τα λόγια της) μίλησε στον δημοσιογράφο για την προσωπική της ζωή και όχι μόνο.

Η Σόφη Ζαννίνου πρόσφατα προχώρησε σε μία σοκαριστική εξομολόγηση για την αποβολή της μέσα στο ίδιο της το καμαρίνι, είναι γνωστή για την ευθύτητα και το χιούμορ της, γεγονός που αποδεικνύει πως έχει ζήσει πολύ δύσκολες στιγμές και ξέρει να τις αντιμετωπίζει. Παρόλα αυτά, δηλώνει αποφασισμένη να τα αφήσει όλα πίσω της και σκέφτεται πως ακόμη κι όταν πεθάνει θέλει η κηδεία της να είναι "χαρούμενη".

Γι' αυτήν μίλησε, μάλιστα, στο Breakfast at Star την Τρίτη 15/11, αναλύοντας πόσο ακόμα θέλει να ζήσει, τι ρούχα θα φοράει όταν φύγει από τη ζωή, ενώ εξήγησε πως έχει σκεφτεί ολόκληρο κόνσεπτ για την ταφή της.

«Η κηδεία μου θα είναι καταπληκτική. Είμαι 72 ετών και σκοπεύω να πεθάνω στα 138. Έχω δώσει εντολή στην κόρη μου να με θάψει με μαγιό, με μπικίνι. Αν θέλουν αν έρθουν όλοι με μαγιό, δεν έχω καμία αντίρρηση. Το κόνσεπτ της κηδείας μου θα είναι παραλία και θέλω να μου τραγουδούν το “Τράβα μπρος”», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Στην κηδεία μου θα ήθελα να σηκωθώ από την κάσα και να τραγουδήσω το “Έχω στενάχωρη καρδιά”. Θα αργήσει η συντέλεια του κόσμου. Φάτε, πιείτε και ότι αρπάξει…».

Τα σχόλια της Σόφης Ζαννίνου για την απιστία

Στο κεφάλαιο έpωτας είστε χορτάτη;

Και αγάπησα πολύ και αγαπήθηκα πολύ όλα ήταν πολύ. Τώρα είμαι μόνη μου και δεν σκοπεύω ούτε να φτιάξω τη ζωή μου αλλά ούτε και να τη χαλάσω.

Μου είχε κάνει εντύπωση και η δήλωση που είχατε κάνει για το κερατάκι.

Γιατί ξέρεις εσύ άνθρωπο που να μην έχει φάει το κερατάκι του; Από την ίδια γειτονιά είμαστε όλοι και δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει κερατώσει και να μην έχει κερατωθεί.

Εσάς σας το είπαν ή το ανακαλύψατε;

Η ομολογία σε αυτά τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολη. Συνήθως τα ανακαλύπτεις όλα αυτά.

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: www.youweekly.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU