FOUSKA.EU

Close

Αποχώρησε έξαλλος ο Ανδρέας Μικρούτσικος: «Πόσες ώρες να πεις στα ξαδέλφια σου, ανεπίτρεπτη, τυχάρπαστη!» [video]


Αποχώρησε έξαλλος ο Ανδρέας Μικρούτσικος: «Πόσες ώρες να πεις στα ξαδέλφια σου, ανεπίτρεπτη, τυχάρπαστη!» [video]

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Πρωτοφανές ξέσπασμα του Ανδρέα Μικρούτσικου στον αέρα της εκπομπής του Alpha.

Έξαλλος αποχώρησε από το πλατώ της εκπομπής Super Κατερίνα ο Ανδρέας Μικρούτσικος, μετά από μία έντονη στιχομυθία που είχε με τη Χρύσλα Γεωργακοπούλου.

Αφορμή της διαμάχης τους στάθηκε η νέα εκπομπή του Ant1 για την επέτειο των 30 χρόνων του σταθμού.

«Έκανα γύρισμα, αγνοώντας ποιοι είναι οι παρουσιαστές.

Είναι η ιστορία του Ant1, που κλείνει 30 χρόνια. Εμένα μου έκαναν μία σειρά ερωτήσεις και μίλαγα για διάφορες εκπομπές, τους θύμιζα ιστορίες» ανέφερε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Πόσες ώρες;» τον ρώτησε η Χρύσλα Γεωργακοπούλου.

«Πόσες ώρες να πεις στα ξαδέλφια σου. Να πεις πόσες ώρες στα ξαδέλφια σου καλοπροαίρετα. Μίλαγα 20 ώρες.

Πού να ξέρω εγώ πόσες ώρες; Άσε μας τώρα… άκου πόσες ώρες;» της απάντησε σε έντονο ύφος ο παρουσιαστής.

Όταν η Κατερίνα Καινούργιου τον ρώτησε στη συνέχεια τι τον ενόχλησε, ο Ανδρέας Μικρούτσικος της απάντησε:

«Τίποτα… σκέφτηκα πόσες ώρες θα κάτσω ακόμα εδώ» και αποχώρησε από το πλατώ φωνάζοντας: «Άσε μας ήσυχα βρε ανεπίτρεπτη!».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ TOPIGADI.EU

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, μετά την παρεξήγηση με τη Χρύσλα Γεωργακοπούλου και την αποχώρησή του από το πλατώ της εκπομπής, επέστρεψε στο πάνελ και ακολούθησε ένας διάλογος με σκληρούς χαρακτηρισμούς.

«Εγώ έκανα μία συμφωνία με τον Νίκο Κοκλώνη, που με τίμησε με μια σειρά προτάσεων. Δεν ήταν αυτή η εκπομπή, ήταν κι άλλα πράγματα και προέκυψε μέσω Θέμη και αυτή η συνεργασία. Με τίμησε και τον τιμώ με μία παρουσία εδώ, που προσπαθώ να συμμετέχω, να κάνω ό,τι καλύτερο σαν κριτική των πραγμάτων που συμβαίνουν. Αυτή τη σχέση τη σέβομαι σαν κόρη οφθαλμού» ξεκίνησε να λέει ο Ανδρέας Μικρούτσικος μετά το διαφημιστικό διάλειμμα.

«Από ‘κει και πέρα όμως εγώ δεν θα ανέχομαι ούτε να με ειρωνεύονται, ούτε να προσπαθούν να με χτυπήσουν έμμεσα ή άμεσα. Εκεί θα αντιδράσω» τόνισε ο παρουσιαστής.

«Δεν μπορεί εδώ η Χρύσλα ή η κάθε Χρύσλα να με ρωτάει: πόσες ώρες; Με ύφος δηλαδή «πόσες ώρες μίλαγες;», το γνωστό περί ομιλητικότατου Ανδρέα, που όταν ξεκινάει δεν σταματάει. Εγώ μιλαώ με επιχειρήματα! Δεν ανέχομαι την ειρωνεία, διότι σέβομαι τον Νίκο, όλους εσάς και κατ’ αρχήν τον εαυτό μου και τους τηλεθεατές αλλά δεν θα κάθομαι να διαπομπεύομαι από κανέναν, είτε είναι συγκεκριμένη προσωπικότητα, είτε τυχάρπαστη» συμπλήρωσε σε έντονο τόνο ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Δεν θα διαπομπευτώ από κανέναν. Θα μαζέψω τα μπογαλάκια μου και θα την κάνω με ελαφρά πηδηματάκια, διότι μπορεί να έχω ανάγκη τη δουλειά αλλά έχω αξιοπρέπεια» επισήμανε με νόημα ο παρουσιαστής. «Πέραν της δουλειάς έχω μάθει να ζω με αξιοπρέπεια με το τίποτα και θα συνεχίσω να ζω πένης και αλήτης αλλά αξιοπρεπής. Όχι νούμερο και εμπαιγμός κάποιων που προσπαθούν πάνω στις πλάτες των άλλων να παίξουν παιχνίδια» καταλήγει στη συνέχεια.

Την απάντησή της η Χρύσλα Γεωργακοιπούλου την έδωσε άμεσα. «Σέβομαι τον εαυτό μου, είμαι αξιοπρεπής. Κανένας δεν δουλεύει γιατί θέλει να κάνει πάρτι στο σπίτι του αλλά βιοπορίζεται. Κανείς μας ποτέ δεν έχει χαρακτηρίσει τον άλλο ως «αλήτη» ή γελάσει με τις ικανότητες του άλλου σε αυτό εδώ το τραπέζι. Οφείλω λοιπόν να σου πω ότι στο σπίτι μου μού έμαθαν πρώτον να σέβομαι τους μεγαλύτερους, δεύτερον να σέβομαι τους ανθρώπους που έχουν διαγράψει μία πορεία με τα κότσια τους και τρίτον να πιστεύω ότι οι άνθρωποι που συνεργάζομαι μαζί τους για τρίτη χρονιά να καταλαβαίνουν ακόμα και τι θέλω να πω μετά από 10 δευτερόλεπτα, ιδίως όταν πρόκειται για ευφυείς ανθρώπους, όπως εσύ» είπε η γνωστή δημοσιογράφος.

«Σήμερα με απογοήτευσες σε προσωπικό επίπεδο» πρόσθεσε η Χρύσλα Γεωργακοπούλου απευθυνόμενη στον Ανδρέα Μικρούτσικο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ TOPIGADI.EU

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: www.gossiplife.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU