FOUSKA.EU

Close

Αποκάλυψη-σοκ για Survivor - Άντρες και γυναίκες κυκλοφορούν ολόγuμvοι - Δεν το έδειξε ο ΣΚΑΪ! (Vid)


Ποιοι και γιατί κυκλοφορούν χωρίς ρούχα, ποιοι τους είδαν και ποιος το αποκάλυψε on camera…

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Μεγάλος ντόρος έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες στο Survivor All Star με αφορμή το πλάνο της Καρολίνας και του Πρίαμου στην… κρυφή καλύβα μέσα στο δάσος. Οι δυο τους αποτελούν το «μυστικό ζευγάρι» του φετινού ριάλιτι, παρότι έχουν σχέσεις και οι δύο εκτός παιχνιδιού και η παραγωγή με το πλάνο που κατάφερε κι έπιασε από drone, τους… αποκάλυψε στο κοινό.

Ωστόσο, υπήρχαν κι άλλες στιγμές στο δάσος που δεν είδαμε ποτέ. Αυτό αποκάλυψαν ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και η Σοφιάνα Αβραμάκη που βρέθηκαν στο «Καλό Μεσημεράκι» για να σχολιάσουν το επίμαχο πλάνο.

Μάλιστα, ανέφεραν πως στο περσινό ριάλιτι όταν βρίσκονταν αυτοί στον Άγιο Δομίνικο και επειδή τα ξένα Survivor είναι πολύ κοντά στο ελληνικό, «Είδαμε τους παίκτες από την μπλε ομάδα της Τσεχίας να κάνουν ηλιοθεραπεία ολοτσίτσιδοι»!

Δείτε όσα είπαν στο βίντεο μετά το 1,10:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ TOPIGADI.EU

Αποκάλυψη για διάσημη του Survivor - Προσθετική στήθους πριν τον Αγ. Δομίνικο - ΦΩΤΟ ντοκουμέντο!

Όλοι οι παίκτες πριν μπουν στο Survivor All Star έχουν παραδεχθεί πως πριν μπουν στο ριάλιτι φέτος, έκαναν για μήνες προετοιμασία, ώστε να παρουσιαστούν σε καλή κατάσταση και ανταγωνιστικοί. Κάποιοι προφανώς ήθελαν να προσeξουν και την εικόνα τους και για αυτό έβγαλαν έξω από την πρώτη μέρα τους κοιλιακούς και τα γuμvασμένα σώματά τους.

Υπάρχει όμως και μία παίκτρια που το… τερμάτισε, καθώς πριν πετάξει για τον Άγιο Δομίνικο, φαίνεται πως έκανε προσθετική στήθους. Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται το δημοφιλές προφίλ στο Instagram «Soula Glamourous» για την Καρολίνα Καλύβα.

Μάλιστα, παραθέτει και σχετική φωτογραφία. Ιδού:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Ποια Βαλαβάνη; Η ξανθιά με αποκαλυπτικό μαγιό… έβαλε φωτιά στο Survivor (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Survivor All Star επέστρεψε το βράδυ της Κυριακής στον ΣΚΑΪ και ο σκηνοθέτης μας χάρισε με το καλημέρα νέα καuτά πλάνα.

Τα κορίτσια έκαναν ηλιοθεραπεία με τα αποκαλυπτικά τους μαγιό, την ίδια ώρα που τα αγόρια το είχαν ρίξει στο ψάρεμα.

Δείτε τα πλάνα:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: sportdog.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU