FOUSKA.EU

Close

Πως κρατούν 13 χρόνια μετά αναμμένη την φλόγα - Οι 5 χρυσοί κανόνες της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου


Πως κρατούν 13 χρόνια μετά αναμμένη την φλόγα - Οι 5 χρυσοί κανόνες της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Είναι πλασμένοι ο ένας για τον άλλον, κάθε χρόνος που περνάει δείχνουν να είναι περισσότερο ερωτευμένοι και οι κοινές φωτογραφίες τους το αποδεικνύουν περίτρανα... Η “βασίλισσα” της τηλεόρασης Ελένη Μενεγάκη έχει ορκιστεί “αιώνια δική σου” στην αγκαλιά του Μάκη Παντζόπουλου και δεν έχει διστάσει να παραδεχτεί δημόσια και φωναχτά τον έρωτά τους:

“Στον άνθρωπό μου, στον σύντροφό μου υπάρχουν πολλές στιγμές που του το λέω, σε πολύ προσωπικές μας στιγμές, αν ξαναγεννηθούμε ποτέ θέλω πάλι εμείς οι δυο να είμαστε μαζί, θα ψάξω να σε βρω”.

Από την Τζώρτζια Συρίχα

Τα τελευταία 13 χρόνια της κοινής τους ζωής, τα 8 χρόνια παντρεμένοι, στις 29/1 το σπίτι του ζευγαριού στα Μελίσσια έχει γιορτή, που τη χαίρονται αγκαλιά, ανταλλάσσοντας όρκους αιώνιας αγάπης και αφοσίωσης. Το μόνο βέβαιο είναι ότι αυτή η μέρα για την Ελένη είναι πάντα ξεχωριστή και οι προετοιμασίες ξεκινούν πολύ νωρίτερα. Ο άντρας της ζωής της, που έχει τα γενέθλιά του, είναι ένας 54χρονος αντισυμβατικός αλλά και ευαίσθητος Υδροχόος, που δίνεται ολοκληρωτικά στον έρωτά του με τη σύντροφό του αλλά και η παρουσιάστρια τον τιμά είτε μαζί με ελάχιστα άτομα από το φιλικό και οικογενειακό τους περιβάλλον, είτε απολαμβάνοντας ένα ρομαντικό δείπνο οι δυο τους, με νοστιμότατες συνταγές από τα χεράκια της, κρασί και με μια τούρτα με κεράκια...

Ελένη Μενεγάκη Ματέο Παντζόπουλος

Είναι η δική τους παραδοχή στον έρωτα και στα χρόνια που μοιράζονται από κοινού, αυτά που έχει αφιερώσει ο ένας στον άλλον. Εξάλλου το τελευταίο διάστημα, και ιδιαίτερα μετά την καραντίνα, το ζευγάρι σπάνια κάνει δημόσιες εμφανίσεις και προτιμά να περνά τον χρόνο του στο σπίτι, είτε στην Αθήνα είτε στην Άνδρο, αλλά και κάνοντας εξορμήσεις σε παραλιακά ταβερνάκια.

Τα χρόνια μπορεί να φεύγουν, τα σχέδια όμως του ζευγαριού για τη μέρα αυτή δεν αλλάζουν. Η Ελένη, μάλιστα, εκείνη τη μέρα για ακόμα μία φορά θα πετάξει από πάνω της την εικόνα της “λαμπερής παρουσιάστριας” και θα γίνει η ερωτευμένη γυναίκα της διπλανής πόρτας, που θα αναρωτιέται και πάλι γλυκά: “Μάκη με αγαπάς; “Ναι, τα παιδιά μου γελάνε, αλλά εμένα μου αρέσει να το ακούω».

Οι “ 5 χρυσοί κανόνες” του έρωτα της Ελένης και του Ματέο

Γίνεται μετά από 13 χρόνια να νιώθουν οι δυο τους όπως την πρώτη μέρα που τα βλέμματά τους συναντήθηκαν; Κι όμως γίνεται... Στο παιχνίδι του έρωτα η Ελένη και ο Μάκης δίνουν μαθήματα διαχρονικότητας και ακολουθούν τους χρυσούς κανόνες για να διατηρούν τον έρωτά τους ζωντανό!

Ελένη μενεγάκη 13 χρόνια ματέο

  • Επιλέγουν να κάνουν κοινές δραστηριότητες.
  • Ο ένας δεν σταματά να θαυμάζει τον άλλον.
  • Οι εκπλήξεις ανάμεσά τους έχουν την τιμητική τους.
  • Οργανώνουν απρόσμενα σύντομες αποδράσεις από την καθημερινότητα.
  • Υπάρχει ανάμεσά τους σεβασμός και κατανόηση.

Περισσότερα στο νέο τεύχος που κυκλοφορεί σήμερα, Τετάρτη 25/1, σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,50 ευρώ

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: www.youweekly.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU