FOUSKA.EU

Close

Φονικό στα Γλυκά Νερά – Οι δυο γιαγιάδες έκλαιγαν συνεχώς στη συνάντηση για την Λυδία


Φονικό στα Γλυκά Νερά – Οι δυο γιαγιάδες έκλαιγαν συνεχώς στη συνάντηση για την Λυδία

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Το ταξίδι για την Αλόννησο, εκεί όπου έζησε τα περισσότερα χρόνια της ζωής της η 20χρονη Καρολάϊν, πριν κόψει το νήμα της ο ίδιος ο σύζυγός της, ξεκίνησε η μικρή Λυδία. Το ενός έτους κοριτσάκι βρίσκεται πλέον στην αγκαλιά της μητέρας της αδικοχαμένης 20χρονης, καθώς η οικογένειά της κέρδισε την προσωρινή επιμέλειά της.

Η μητέρα και ο αδερφός, του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, έφυγαν στις 9 το πρωί από το σπίτι τους στην Αγία Παρασκευή και όσο πιο διακριτικά γινόταν συναντήθηκαν σε μυστικό μέρος στην Αθήνα με τη μητέρα της Καρολάϊν, η οποία συνοδευόταν από τον δικηγόρο της, Θανάση Χαρμάνη.

Καμία από τις δυο οικογένειες δεν ήθελε να συναντηθούν μπροστά στις κάμερες, προκειμένου να προστατεύσουν τη μικρή Λυδία, η τραγική ιστορία της οποίας συγκίνησε το πανελλήνιο, καθώς καταδικάστηκε από τον ίδιο της τον πατέρα να μεγαλώσει χωρίς τους γονείς της.

Πλέον, η κόρη της Καρολάιν οδεύει προς την Αλόννησο μαζί με τη γιαγιά της. Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, το κλίμα ανάμεσα στις δυο γιαγιάδες ήταν φιλικό και η συγκίνησή τους ήταν έντονη. Οι δύο γυναίκες έμειναν μαζί για λίγη ώρα με τη μητέρα του συζυγοκτόνου να εξηγεί πρακτικά και ιατρικά θέματα για το παιδί.

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: nassosblog.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU