FOUSKA.EU

Close

“Survivor” Spoiler – Αυτός κερδίζει σήμερα τον 2ο αγώνα κατάταξης


“Survivor” Spoiler – Αυτός κερδίζει σήμερα τον 2ο αγώνα κατάταξης

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Στον δεύτερο αγώνα κατάταξης που θα δούμε σήμερα θα αγωνιστούν μόνο οι τρεις πρώτοι που τερμάτισαν στον πρώτο αγώνα. Άρα μένει εκτός ο Γιώργος Κόρομι, ο οποίος θα πάει στον αγώνα ως παρατηρητής.

Απόψε οι παίκτες πάλι θα μπουν στο στίβο μάχης για τον δεύτερο αγώνα κατάταξης. Στόχος είναι να αποφύγουν την τελευταία ψηφοφορία που θα ξεκινήσει στον Άγιο Δομίνικο και στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού.

Ποιος λοιπόν θα κερδίσει απόψε και θα είναι το μεγάλο φαβορί του survivor; O Σάκης κερδίζει και απόψε! Ο 30χρονος επιχειρηματίας θα βρεθεί στο τέλος αντιμέτωπος με τον Ηλία Μπόγδανο και τελικά θα καταφέρει να του… αρπάξει τη νίκη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ TOPIGADI.EU

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: nassosblog.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU