FOUSKA.EU

Close

Νεκρός σε τροχαίο ο Παναγιώτης Κράβαρης – Αφήνει πίσω γυναίκα και δυο κόρες


Νεκρός σε τροχαίο ο Παναγιώτης Κράβαρης – Αφήνει πίσω γυναίκα και δυο κόρες

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Θλίψη έχει σκορπίσει στα Φάρσαλα ο θάνατος του 58χρονου Παναγιώτη Κράβαρη σε τροχαίο δυστύχημα στη Θεσσαλονίκη τα ξημερώματα της Δευτέρας κοντά στον Σιδηροδρομικό Σταθμό της πόλης.

Ο άτυχος 58χρονος γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Φάρσαλα, ενώ ζούσε με την οικογένειά του στη Θεσσαλονίκη.

Κατά τις πρώτες πληροφορίες του onlarissa.gr, ο 58χρονος κατευθύνονταν νωρίς το πρωί με το αυτοκίνητό του για την εργασία του, όταν έπεσε πάνω του άλλο όχημα, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό τόσο του ίδιου, όσο και του οδηγού του άλλου οχήματος.

Τα δύο οχήματα συγκρούστηκαν μεταξύ τους κοντά στην οδό Σταύρου Βουτυρά, με αποτέλεσμα και οι δύο οδηγοί τους να βρουν τραγικό θάνατο. Ο Παναγιώτης αφήνει πίσω του τη σύζυγό του και δύο κόρες. Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 17:30 το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη.

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: nassosblog.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU