FOUSKA.EU

Close

Φονικό στα Γλυκά Νερά – Η μάνα του δολοφόνου με την Λυδία αγκαλιά συναντά την οικογένεια της Καρολάϊν (Βίντεο)


Φονικό στα Γλυκά Νερά – Η μάνα του δολοφόνου με την Λυδία αγκαλιά συναντά την οικογένεια της Καρολάϊν (Βίντεο)

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Λίγο μετά τις 9 το πρωί, η πόρτα του σπιτιού της μητέρας του δολοφόνου της Καρολάϊν άνοιξε, με την ίδια να βγαίνει κρατώντας σφιχτά στην αγκαλιά της τη μικρή Λυδία και κρύβοντας της το κεφάλι θέλοντας να την προστατέψει από τα φλας των φωτογράφων και τις κάμερες, αφού δεκάδες δημοσιογράφοι είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς έξω από την οικία τους.

Με τη συνοδεία του γιου της, του αδερφού του Μπάμπη, προχώρησαν μέχρι το αυτοκίνητό τους. Σε λίγη ώρα θα παραδώσουν τη Λυδία στη μητέρα της Καρολάιν, Σουζάνα όπως άλλωστε έκρινε προσωρινά το Δικαστήριο. Η συνάντησή τους θα γίνει σε άλλο σημείο από αυτό του σπιτιού, γιατί και οι δυο οικογένειες δεν θέλουν τα κανάλια και τους δημοσιογράφους.

Δείτε το Βίντεο ΕΔΩ

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: nassosblog.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU