FOUSKA.EU

Close

Γιώργος Μπένος: «Ξέσπασα σε κλάματα…» – Η συγκλονιστική του αποκάλυψη


Γιώργος Μπένος: «Ξέσπασα σε κλάματα…» – Η συγκλονιστική του αποκάλυψη

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Μια εφ’ όλης της ύλης έδωσε ο Γιώργος Μπένος σήμερα, Δευτέρα 21 Οκτωβρίου, στην εκπομπή «Στούντιο 4», με αφορμή τη θεατρική παράσταση στην οποία θα συμμετέχει «Φάλαινα». Ο ηθοποιός έκανε μεγάλες αποκαλύψεις για τον ρόλο που ενσάρκωσε στην δημοφιλή τηλεοπτική σειρά Maestro.

Ο Γιώργος Μπένος επίσης δεν δίστασε να μιλήσει για μια συγκλονιστική εμπειρία που βίωσε, με μια κοπέλα που τον πλησίασε λόγω του ρόλου του ως Σπυρος.

Τι αποκάλυψε ο Γιώργος Μπένος

«Με τον Ορέστη Χαλκιά δοκιμαστήκαμε και οι δύο για τον ίδιο ρόλο και κάπως κατά τη διάρκεια των ακροάσεων μου ζητήθηκε τον ρόλο του Σπύρου. Δοκιμαστήκαμε με τον Ορέστη ως ζευγάρι. Μας πρότεινε ο Αντίνοος Αλμπάνης, που τον γνώρισα μαζί με τον Ορέστη Χαλκιά στη σειρά “Ηλιος”. Έτσι περάσαμε την οντισιόν που είχε αρκετά παιδιά», ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός.

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Μπένος εξομολογήθηκε: «Όταν διάβασα το σενάριο για το Maestro, ήξερα ότι ήταν μία ιστορία που είχε κάτι να πει. Ήξερα ότι έχει γράψει κάτι πολύ όμορφο, το οποίο έχει κάτι να πει στον κόσμο. Δεν ήταν ένας εύκολος ρόλος, το καταλάβαινα. Είχε να διαχειριστεί πολλές δυσκολίες κι εγώ για να τον προσεγγίσω κατέβαλα μεγάλη προσπάθεια. Ήταν ένα παιδί που δεχόταν βία. Κατά τη διάρκεια που κάναμε τα γυρίσματα κι εγώ επηρεαζόμουν. Σκεφτόμουν ότι ένα παιδί μπορεί να βιώνει κάτι αντίστοιχο. Αυτή η σκηνή με τον Τσορτέκη ήταν από τις πιο δύσκολες και είχα ξεσπάσει σε κλάματα, ήταν γροθιά για όλους μας».

Δείτε το βίντεο:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Ο ηθοποιός επίσης μοιράστηκε μια συγκλονιστική ιστορία που τον σόκαρε πρόσφατα:

«Μου ήρθε από κοντά και με σόκαρε! Περπατούσα στη Σταδίου και με φώναξε μια κοπέλα με το μικρό μου. Νόμιζα ότι ήταν κάποια γνωστή μου. Έρχεται, με αγκαλιάζει και μου λέει ότι δεν γνωριζόμαστε και κατάλαβα ότι ήταν λόγω του Maestro. Και μου μιλούσε με ένα χαμόγελο… Και πάνω στο χαμόγελό της, μου λέει “έχω φάει τόσο ξύλο από τον πατέρα μου” και θυμάμαι ότι δεν ήξερα πώς να αντιδράσω.

Δεν ήξερα αν πρέπει να της πω κάτι, να την πάρω αγκαλιά, τι λέμε σε αυτές τις περιπτώσεις… Της είπα μόνο “μπορώ να σε κάνω μια αγκαλιά;”. Την κάνω αγκαλιά και μου λέει “μην αγχώνεσαι, δεν ζει πια, οπότε όλα καλά”. “Το έχω ξεπεράσει, αλλά δεν θα το ξεχάσω ποτέ” μου είπε σαν κλείσιμο», είπε ο Γιώργος Μπένος.

Δείτε το βίντεο:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: www.youweekly.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU