FOUSKA.EU

Close

Θοδωρής Αθερίδης: Εξομολόγηση – σοκ – «Φοβόμαστε να φέρουμε τον εγγονό μου στην παράσταση, γιατί…»


Θοδωρής Αθερίδης: Εξομολόγηση – σοκ – «Φοβόμαστε να φέρουμε τον εγγονό μου στην παράσταση, γιατί…»

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Η κάμερα της εκπομπής του Mega «Πάμε Δανάη» βρέθηκε στα παρασκήνια της θεατρικής παραγωγής «Μπα – μπαμπά», της κωμικής μιούζικαλ παράστασης από την Φωτεινή Αθερίδου και τον Θέμη Καραμουρατίδη.

Οι πρωταγωνιστές της παράστασης μοιράστηκαν τις σκέψεις τους, με τον Θοδωρή Αθερίδη να αποκαλύπτει ότι διστάζουν να φέρουν τον πεντάχρονο εγγονό του στην παράσταση, καθώς ο πατέρας του κάνει strip show.

Ο Θοδωρής Αθερίδης ανέφερε: «Άργησα να μάθω το πρώτο τραγούδι που λέω και παρακολουθούσα τις αντιδράσεις της κάθε φορά που έκανα λάθος. Έχω πολλές αστείες ιστορίες με τα εγγόνια μου. Μια φορά με κορόιδευε γιατί είχα κοιλιά και μου είπε ότι έγινα χοντρός. Φοβόμαστε να φέρουμε τον εγγονό μου στην παράσταση γιατί ο μπαμπάς του κάνει strip show και δεν ξέρουμε πώς θα αντιδράσει μετά

«Δεν είμαι από αυτούς που λένε ‘δεν φταίω εγώ’. Ζητάω συγγνώμη και θέλω η ενσυναίσθησή μου να είναι σε υψηλά επίπεδα. Πιστεύω ότι η επίδραση των social media έχει δημιουργήσει μια ναρκισσιστική διαταραχή στους ανθρώπους. Πάντα σκεφτόμουν αν θα μπορούσα να πω κάποιο αστείο ή αν αυτό θα ερμηνευόταν δημοσίως. Πάντα φοβόμαστε το inside joke. Αυτή τη στιγμή, αν μου άφηναν τον εγγονό μου, δεν ξέρω αν θα μπορούσα να τον βοηθήσω να γίνει σωστός άνθρωπος – ίσως να έβγαζα έναν τσόγλανο. Είναι ένα παιδί με εξαιρετική ενσυναίσθηση. Είχα καιρό να τον δω, του πήγα ένα παιχνίδι, ήρθε και με αγκάλιασε, και μου είπε: ‘μου έλειψες, με τσάκισες’», είπε ο Θοδωρής Αθερίδης.

Από την πλευρά της, η Φωτεινή Αθερίδου τόνισε: «Είναι μια εκπληκτική παράσταση και ο Θάνος Καραμουρατίδης έχει συνθέσει υπέροχες μουσικές. Οι ώρες εργασίας μας είναι απαιτητικές και το έχω βρει λίγο δύσκολο με τα δύο παιδιά, καθώς δουλεύουμε τις ίδιες ώρες με τον σύζυγό μου, Κωνσταντίνο Μαγκλάρα. Είναι πολύ οικείο να παίζω με τον μπαμπά μου και του λέω: ‘κάνε ησυχία, μην ενοχλείς τη χορογράφο’, αλλά το λέω για πλάκα.»

«Είναι υπέροχο να δουλεύω με τον πεθερό μου, τον Θοδωρή Αθερίδη. Είναι η χαρά της ζωής. Δεν το πίστευα όταν ο πεντάχρονος γιος μου, σε μια περιοδεία που μας είχαν βάλει σε ένα πολύ μικρό δωμάτιο, μου είπε: ‘μπαμπά, είμαστε τυχεροί’», αποκάλυψε ο Κωνσταντίνος Μαγκλάρας.

Η συνέντευξη του Θοδωρή Αθερίδη

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: www.youweekly.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU