FOUSKA.EU

Close

Γιώργος Μαζωνάκης: Γιατί δεν μιλάει με την μητέρα του


Γιώργος Μαζωνάκης: Γιατί δεν μιλάει με την μητέρα του

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

“Ανήκω σε εμένα…” φωνάζει ο Γιώργος Μαζωνάκης τον ακούει κανείς; Έχει απασφαλίσει ο καλλιτέχνης και μόνο με τα πόμολα του σπιτιού του δεν έχει τσακωθεί. Έφτασε μάλιστα στο σημείο να βγάλει τα άπλυτα της οικογένειας του ακόμη και δημόσια που στο “The Voice“! Είναι αψυχολόγητη η ενέργεια του; Είναι προϊόν μελετημένης σκέψεις; Μήπως κάτι άλλο συμβαίνει με το Γιώργο Μαζωνάκη; Η Τζώρτζια Συρίχα έχει τις απαντήσεις στο ρεπορτάζ της που αποκλειστικά θα διαβάσετε στο youweekly

“Αλλάξανε τα πλάνα μου κοιμήθηκα στην μάνα μου”, τραγουδούσε κάποτε ο Γιώργος Μαζωνάκης, και ούτε καν φανταζόταν τότε ότι μερικά χρόνια αργότερα, όντως θα άλλαζαν τα πλάνα του και όχι μόνο δεν θα κοιμόταν, αλλά ούτε καν θα μιλούσε με την μάνα του.

Πόσο οξύμωρο ακούγεται αυτό – και δεν είναι το μόνο από όλα όσα έχουν συμβεί στην ζωή του τελευταία που την έφεραν τούμπα! Δυο χρόνια πριν, εκείνος κοιτούσε συγκινημένος την κ. Μαρία Μαζωνάκη να χορεύει ζεϊμπέκικο στην συναυλία του στο Κατράκειο και της τραγουδούσε γονατιστός, σήμερα όμως, κανένας από τους δύο δεν θυμάται εκείνη την στιγμή και έχουν κηρύξει τον πόλεμο.

Το λαϊκό παιδί που ξεκίνησε από την Νίκαια και έγινε λαϊκό είδωλο και σταρ στα μεγάλα νυχτερινά μαγαζιά, ενώ μόλις λίγους μήνες πριν κλεινόταν στον εαυτό του και στις σκέψεις του, σήμερα κάνει εξομολόγηση ψυχής, βγάζει το παράπονό του από την θέση του κριτή σε μια άγνωστη παίκτρια και γκρεμίζει με την δήλωσή του αυτή το “The Voice” χωρίς να φοβάται μην χαλάσει την εικόνα, και την φήμη του. “Τα σόγια είναι πολλές φορές καταστροφές να ξέρετε” είπε σε ανύποπτη στιγμή στον μουσικό διαγωνισμό του ΣΚΑΙ, θέλοντας με την εξωστρέφειά του αυτή, να θυμίσει στον κόσμο την δική του προσωπική εμπειρία και τα προβλήματα που έχει μπροστά του να αντιμετωπίσει με την αδερφή του Βάσω και με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του και όλοι όσοι το έπιασαν το νόημα, εισέπραξαν την ατάκα του αυτή με συμπονετικό τρόπο.

Ο τραγουδιστής που στο πέρασμα των χρόνων αγαπήθηκε από όλη την Ελλάδα, “τσαλάκωσε” πολλές φορές την εικόνα του πάνω στην πίστα το προηγούμενο διάστημα, απογοήτευσε κάποιες από αυτές τους ορκισμένους θαυμαστές του, όταν τον έβλεπαν να συμπεριφέρεται ανάρμοστα την ώρα που τραγουδούσε, αλλά ποτέ δεν του γύρισαν την πλάτη.

Χρειάστηκε μεγάλη δύναμη ψυχής και κουράγιο για να διώξει όλες τις κακές “επιρροές” από πάνω του ο Μαζωνάκης και να αλλάξει την ζωή του από την αρχή, γλείφοντας τις πληγές του σαν πληγωμένο ζώο, έπεσε και σηκώθηκε πολλές φορές και αποφάσισε σφίγγοντας τα δόντια να γίνει ο Μαζώ που ξέραμε. Ο ραδιοφωνικός παραγωγός Νίκος Μουρατίδης, που ήταν ο πρώτος άνθρωπος που τον ανακάλυψε πριν από τριάντα χρόνια στην Πάτρα και υπήρξε για δέκα χρόνια μάνατζέρ του σε μια συνέντευξη που έδωσε στο “Καλύτερα δεν γίνεται” και στη Ναταλία Γερμανού είπε χαρακτηριστικά:

“Έχω καιρό να του μιλήσω, όποτε συναντιόμαστε μιλάμε, δεν πάω συχνά στα μπουζούκια. Την τελευταία φορά που πήγα και τον είδα, έλεγε τραγούδια της εποχής μας, 17 τραγούδια της εποχής μου. Του το είπα και μου απάντησε “Από αυτά κάνω μεροκάματο”. Δεν έχω μιλήσει πρόσφατα. Αλλά, από αυτά που μαθαίνω… Όλα τα μαθαίνω, από στιχουργούς και από αυτά που ανεβάζει στα social media… Αυτά τα τέρατα που κάνει πάνω στην πίστα… Ντρέπομαι, δεν το περίμενα αυτό το πράγμα. Περίμενα μία άλλη καριέρα για τον Γιώργο. Εκκεντρικότητα; Μέχρι και πιπί έκανε στην πίστα. Δεν είναι ευχάριστα αυτά τα πράγματα, με στεναχωρούν, δεν είναι αυτό που ονειρεύεσαι για έναν καλλιτέχνη όταν του χτίζεις την καριέρα”

Γιώργος Μαζωνάκης: Στροφή 180ο στην ζωή και στην καριέρα του

Η αλλαγή στην ζωή και στην καριέρα του Γιώργου Μαζωνάκη, εδώ και μερικούς μήνες είναι εμφανής, όχι μόνο για τους φίλους του που τον ξέρουν καλά, εκείνους που του έχουν απομείνει, αλλά και για τους θαυμαστές του που τον ακολουθούν παντού και που τον στηρίζουν παρά τις όποιες ιδιοτροπίες του. Ξέρετε πόσοι σχολίασαν θετικά την αλλαγή του αυτή; Πολλοί. Το επίκεντρο της συζήτησης στην παρέα, που βλέπαμε μαζί το “The Voice” ήταν αυτό. “Κοίτα τι είπε ο Μαζωνάκης! Το περίμενες; Δεν κώλωσε να πει για τα προσωπικά του”.

Ο εκκεντρικός καλλιτέχνης που όλοι αγαπήσαμε πάνω από όλα για τις επιτυχίες του, και σχολιάσαμε χαριτωμένα τα αλλοπρόσαλλα ντυσίματά του πάνω στην πίστα, αφού πέρασε την φάση του και έφαγε τα χαστούκια του, έγινε ένας άλλος άνθρωπος από την στιγμή που αποφάσισε να τα αλλάξει όλα, κάνοντας στροφή 180ο μοιρών στην ζωή και στην καριέρα του.

Με αφορμή την δικαστική διαμάχη με την αδερφή του Βάσω και γενικότερα τις ψυχρές σήμερα σχέσεις με την οικογένειά του, ο Μαζώ “απασφάλισε” γενικότερα στην συμπεριφορά του και στις σχέσεις του, μιλάει ανοιχτά πια χωρίς να φοβάται πως θα τον κρίνουν κάποιοι και πολλοί είναι εκείνοι που λένε ότι σε πολλά θυμίζει τον παλιό καλό εαυτό του, έναν άνθρωπο που είχε χιούμορ και ήταν η ψυχή της παρέας, μέσα σε όλα αυτά, γκρέμισε και ξανάχτισε από την αρχή τα επαγγελματικά του.

Έδωσε μεγάλο βάρος στις εμφανίσεις του, άλλαξε επιχειρηματία, άλλαξε δισκογραφική εταιρεία, άλλαξε συμπεριφορά πάνω στην πίστα, άλλαξε μαιτρ, άλλαξε ατζέντη και εταιρεία που του έκλεινε τις συναυλίες του. “Το αν είμαι καλά είναι πάρα πολύ σχετικό. Δεν είμαι καλά, είμαι πολύ καλά γιατί η πίστη και η πίστα με έσωσαν” είχε πει στην συνέντευξή του στην “Super Κατερίνα” και στην Κατερίνα Καινούργιου, μετά την δημοσιοποίηση της δικαστικής περιπέτειας με την οικογένειά του, μάλιστα όταν εκείνη του είπε ότι “στο μυαλό όλων μας ήταν ότι είχατε μια ωραία οικογένεια, εκείνος της απάντησε: “φανταστείτε στο δικό μου το μυαλό τι έχει γίνει. Είναι πολύ μεγαλύτερο το πράγμα από ότι ξέρετε. Είναι η αρχή”

Ο Γιώργος μαζωνάκης και η αδερφή του Βάσω το 2022 Ο Γιώργος μαζωνάκης και η αδερφή του Βάσω το 2022 15-07-2020 Κατράκειο Θέατρο-“Δάφνες και Πικροδάφνες”.Βάσω Μαζωνάκη-Γιώργος Μαζωνάκης

Και η αρχή από ότι ακούγεται έγινε και έχει να κάνει με πολλές δικαστικές διαμάχες που έχουν ξεκινήσει από το περασμένο καλοκαίρι ανάμεσα στον ίδιο και στην αδερφή του Βάσω Μαζωνάκη, με αφορμή τα οικονομικά και τα περιουσιακά τους, ενώ προηγουμένως όλες οι προσπάθειες που είχαν γίνει να τα βρουν οι δυο τους εξωδικαστικά, είχαν πέσει στο κενό.

“Η υπόθεση με θίγει σοβαρά οικονομικά, επαγγελματικά και προσωπικά. Είναι μεγάλη ματαίωση να εμπιστεύεσαι τους κοντινούς κι αγαπημένους ανθρώπους σου και να ανακαλύπτεις πως εκείνοι μόνο έτσι δε σε είδαν παρά μόνο ως αντικείμενο εκμετάλλευσης” υπογράμμιζε ο ίδιος, στο νέο εξώδικο που έστειλε τον περασμένο Ιούνιο, στην αδερφή του Βάσω που εκτελούσε χρέη μάνατζερ, για περίπου 20 χρόνια στο πλευρό του. “Ότι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό” λέει η παροιμία και από όσο φαίνεται του ταιριάζει απόλυτα. Ο Μαζωνάκης σήμερα αφήνει “Ένα κενό”, περνάει ξώφαλτσα τα “δύσκολα φεγγάρια” ανάμεσα σε εκείνον και στην οικογένειά του και φωνάζει δυνατά “ανήκω σε μένα”.

Οι εξελίξεις τρέχουν, δημόσια τα δύο αδέρφια τηρούν σιγή ιχθύος και αφήνουν την πρωτοβουλία των κινήσεων στους δικηγόρους τους, με άτομα από το περιβάλλον τους να προσπαθούν τις τελευταίες μέρες, να τους φέρουν σε επαφή ώστε η φωτιά που άναψε να σβήσει.

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: www.youweekly.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU