FOUSKA.EU

Close

Δημήτρης Μακαλιάς: «Ο ΑΝΤ1 είχε θέμα και με…» – Το ξεκαθάρισμα για το I Love ΣουΚου και το τέλος της Μαγγίρα


Δημήτρης Μακαλιάς: «Ο ΑΝΤ1 είχε θέμα και με…» – Το ξεκαθάρισμα για το I Love ΣουΚου και το τέλος της Μαγγίρα

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Ο Δημήτρης Μακαλιάς παραχώρησε μία μικρή συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Breakfast at Star κατά την οποία μίλησε για την σάτιρα στην παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί «Σούπερ ατού», τα τηλεοπτικά του σχέδια, αλλά και το τέλος του I Love ΣουΚου από τον ΑΝΤ1, μετά από μία σεζόν και ένα πολλά υποσχόμενο ξεκίνημα με την Μπέττυ Μαγγίρα.

Ο ηθοποιός έχει μιλήσει πολλές φορές για το γεγονός πως η εκπομπή δεν προχώρησε, αλλά αυτή τη φορά εξήγησε πως το κανάλι είχε πρόβλημα και αποκάλυψε τι ήταν αυτό ακριβώς που ενοχλούσε και έτσι η συνεργασία έληξε.

Η αποκάλυψη του Δημήτρη Μακαλιά για το I Love ΣουΚου και τον ΑΝΤ1

«Αγγίζουμε τη σάτιρα όσο θέλουμε και χωρίς όριο. Το όριο ορίζεται από το όριο του αλλουνού, σταματάει εκεί που ο άλλος αρχίζει να προσβάλλεται και να μην είναι καλά. Πρέπει να τα σχολιάζουμε όλα, πρέπει να τα σατιρίζουμε όλα, χωρίς να προσβάλουμε ανθρώπους. Νιώθω πολύ συνεπής με αυτό που κάνω», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Από εμένα να μην περιμένετε κάτι, δεν θα κάνω καθόλου τηλεόραση φέτος. Μιλάω με την Μπέττυ (δείτε εδώ φωτογραφίες από τη μέρα που έγινε νονά της κόρης του), αλλά δεν έχω κάποια γνώση για το τι θα κάνει. Απ’ όσο ξέρω, στις αλλαγές που είχε προτείνει η Μπέττυ για την επόμενη χρονιά, αν θα συνεχίζαμε, είχε πέσει στο τραπέζι και το όνομα του Δημήτρη Πανόπουλου.

Το I Love ΣουΚου δεν μπορούσε να συνεχιστεί με αυτούς τους παρουσιαστές που είχε και σε αυτό το κανάλι με τις αλλαγές που ήθελε. Οπότε υποχρεωτικά θα έπρεπε να βρεθούν άλλα πρόσωπα θεωρώ. Ο ΑΝΤ1 είχε θέμα και με τους παρουσιαστές και με το project θεωρώ».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: www.youweekly.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU