FOUSKA.EU

Close

Παύλος Γερουλάνος: Υποχρεωτικό χειρουργείο για τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ – Που χρειάστηκε να κάνει επέμβαση


Παύλος Γερουλάνος: Υποχρεωτικό χειρουργείο για τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ – Που χρειάστηκε να κάνει επέμβαση

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Ο πολιτικός και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Γερουλάνος, μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ενημέρωσε το κοινό ότι χρειάστηκε να υποβληθεί σε ένα υποχρεωτικό χειρουργείο.

Συγκεκριμένα, το χειρουργείο, αφορούσε τις φωνητικές του χορδές, και όπως αποκαλύπτει και ο ίδιος, είναι αναγκασμένος να παραμείνει σε πλήρη αφωνία για τις υπόλοιπες δέκα μέρες, προκειμένου να γίνει σωστά η αποθεραπεία που χρειάζεται.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, θα χρειαστεί να αναβάλλει για λίγο τα καθήκοντα του στο κόμμα για να αναρρώσει πλήρως. Υπενθυμίζουμε ότι πρίν λίγες μέρες ο Παύλος Γερουλάνος ανέλαβε ως πρώτος τη τάξει κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος διατηρώντας παράλληλα και το κρίσιμο κομμάτι του χαρτοφυλακίου Οικονομίας που είχε, το Ταμείο Ανάκαμψης.

Η ανάρτηση του Παύλου Γερουλάνου στο Twitter

Ο Παύλος Γερουλάνος λοιπόν, στην αναρτήση του στο Twitter, γράφει χαρακτήριστικα: «Με μεγάλη ανακούφιση υποδέχθηκε η Λάρα (και όχι μόνο!) το γεγονός ότι για δέκα μέρες πρέπει να μείνω άφωνος… Ακολουθώντας συμβουλές γιατρού, έκανα σήμερα επέμβαση στις φωνητικές μου χορδές. Όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις θα χρειαστούν κάποιες μέρες αφωνίας, προκειμένου η αποθεραπεία να γίνει όπως πρέπει. Ανυπομονώ να αναλάβω πλήρως τα καθήκοντα μου για να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις το Κίνημα. Υπόσχομαι να επανέλθω δριμύτερος…».

Δείτε εδώ την ανάρτηση του Παύλου Γερουλάνου:

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: www.youweekly.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU