FOUSKA.EU

Close

Μαρία Κορινθίου: Την… “πολιορκούν” μετά το διαζύγιο με τον Γιάννη Αϊβάζη – «Με φλερτάρουν…»


Μαρία Κορινθίου: Την… “πολιορκούν” μετά το διαζύγιο με τον Γιάννη Αϊβάζη – «Με φλερτάρουν…»

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Η Μαρία Κορινθίου σε απόσπασμα που προβλήθηκε σήμερα, Τρίτη 22/10, μίλησε στη κάμερα της εκπομπής Happy Day του ALPHA και αναφέρθηκε στη ζωή της μετά τον χωρισμό από τον πρώην σύζυγο της, Γιάννη Αϊβάζη.

Υπενθυμίζουμε ότι, οι δύο ηθοποιοί είναι ένα από τα ζευγάρια που η είδηση του χωρισμού τους έσκασε σαν “βόμβα” φέτος το καλοκαίρι, καθώς το ζευγάρι δεν είχε δείξει μέχρι στιγμής ότι αντιμετωπίζει προβλήματα στην σχέση του. Το ζευγάρι ηθοποιών, μετά από τη κοινή πορεία τους τα τελευταία 17 χρόνια, αλλά και την γέννηση της κορούλας τους, αποφάσισε να πάρει ξεχωριστούς δρόμους.

Η ηθοποιός, στις 11 Αυγούστου έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου επιβεβαίωσε τις φήμες περί χωρισμού (δείτε εδώ την ανάρτηση). Οι δυο τους πέρασαν τους καλοκαιρινούς μήνες ξεχωριστά. Ωστόσο, το διάσημο ζευγάρι προσπαθεί μετά την επισημοποίηση του χωρισμού τους να κρατήσει χαμηλούς τόνους, χωρίς να αναφέρονται για το θέμα στα ΜΜΕ.

Το φλερτ που δέχεται η Μαρία Κορινθίου μετά τον χωρισμό

Η Μαρία Κορινθίου λοιπόν, μεταξύ άλλων, είπε στη κάμερα:: «Με φλερτάρουν μετά το χωρισμό. Δεν εστιάζω σε αυτή την ενέργεια αλλά είναι πολύ γλυκό και ωραίο».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: www.youweekly.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU