FOUSKA.EU

Close

Ελένη Μενεγάκη: «Σε όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρεθώ, μόλις φτάσω εδώ συγκινούμαι…»


Ελένη Μενεγάκη: «Σε όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρεθώ, μόλις φτάσω εδώ συγκινούμαι…»

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Στο Λονδίνο βρισκόταν τις τελευταίες μέρες η Ελένη Μενεγάκη, που επισκέφτηκε την κόρη της, Λάουρα, η οποία ζει και σπουδάζει στην αγγλική πρωτευούσα. Η παρουσιάστρια επέστρεψε πριν από λίγες ώρες και μοιράστηκε με τους ακολούθους της μια ιδιαίτερη στιγμή από την πτήση της επιστροφής της.

Θυμίζουμε πως τους τελευταίους μήνες η Ελένη Μενεγάκη απέχει από την τηλεόραση για να αφοσιωθεί στην οικογένειά της και το ταξίδι αυτό αποτέλεσε ευκαιρία να περάσει χρόνο με την μεγάλη κόρη της.

Ελένη Μενεγάκη: «Σε όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρεθώ, μόλις φτάσω εδώ συγκινούμαι…» Ελένη Μενεγάκη: «Σε όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρεθώ, μόλις φτάσω εδώ συγκινούμαι…»

Η Ελένη Μενεγάκη εξομολογείται την αγάπη της για την Ελλάδα

Λίγο μετά την πτήση της επιστροφής, η Ελένη Μενεγάκη έκανε μια ανάρτηση στο Instagram, αναφερόμενη στην αγάπη της για την Ελλάδα και για τα νησιά συγκεκριμένα. Συγκεκριμένα, ανέβασε φωτογραφίες από ψηλά, δείχνοντας τα χρώματα του γαλάζιου στον ουρανό και τη θάλασσα, μαζί με τα γαλανά της μάτια.

Η φωτογραφία που ανέβασε η Ελένη Μενεγάκη Η φωτογραφία που ανέβασε η Ελένη Μενεγάκη

«Ειλικρινά σε όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρεθώ, όσο κι αν μου αρέσει, μόλις φτάσω εδώ και δω από ψηλά όλα τα χρώματα του γαλάζιου στον ουρανό και στην θάλασσα συγκινούμαι… Το φως του ήλιου είναι διαφορετικό! Ζω στην χώρα που αγαπώ, πουθενά αλλού δεν θα ήθελα να ζήσω!», έγραψε η Ελένη Μενεγάκη.

Η φωτογραφία που ανέβασε η Ελένη Μενεγάκη Η φωτογραφία που ανέβασε η Ελένη Μενεγάκη

Σε κάθε περίπτωση η παρουσιάστρια συνεχίζει να απολαμβάνει τη ζωή της μακριά από την τηλεόραση, δίνοντας προτεραιότητα στις οικογενειακές της στιγμές και δείχνοντας την στήριξή της στις επιλογές των παιδιών της.

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: www.youweekly.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU