FOUSKA.EU

Close

Ξέσπασε ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα του ΑΝΤ1: «Πρέπει να τελειώσει αυτή η καραμέλα, αυτή η αρλούμπα»


«Δεν μπορούμε να μιλάμε για τηλεδικαστήρια, δεν βγάζουμε καμία απόφαση. Δεν έχει πάει κανείς φυλακή, ούτε έχει αθωωθεί κάποιος επειδή ασχολήθηκε μια τηλεοπτική εκπομπή», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Μετά την προβολή του ρεπορτάζ για το κτήμα στο Κορωπί και τις καταγγελίες που έχουν γίνει για απάτη, ο Γιώργος Λιάγκας δεν άντεξε και ξέσπασε στον αέρα.

«Δεν μου αρέσει η λέξη τηλεδικαστήριο. Είναι μια καινούργια μόδα, καινούργια καραμέλα που είναι τελείως εσφαλμένη. Εμείς εδώ δεν βγάζουμε καμία απόφαση. Αυτή η καραμέλα περί δικαστηρίου πρέπει να τελειώσει. Αυτό είναι μια σφαίρα στην καρδιά του ρεπορτάζ. Ο δημοσιογράφος – ρεπόρτερ οφείλει να κάνει ρεπορτάζ, ψάχνει όλες τις πλευρές και η επιτυχία είναι να τις βρει.

Όταν βγάζουμε όλες τις απόψεις, μετά δεν κάνουμε σύσκεψη για να βγάλουμε απόφαση. Πρέπει να σταματήσει όλη αυτή η αρλούμπα περί τηλεδικαστηρίου. Είναι ρεπορτάζ, οφείλουμε να βγάλουμε όλες τις πλευρές», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ TOPIGADI.EU

Ο Γιώργος Λιάγκας πρόσθεσε στη συνέχεια: «Αν καμιά φορά, ανθρώπινα, τσιτώνουμε, άνθρωποι είμαστε, δεν είμαστε ρομπότ. Ειδικά ο συγκεκριμένος, κάνει με συναίσθημα τη δουλειά αυτή και γι’ αυτό την πατάει πολλές φορές. Δεν μπορούμε να μιλάμε για τηλεδικαστήρια, δεν βγάζουμε καμία απόφαση. Δεν έχει πάει κανείς φυλακή, ούτε έχει αθωωθεί κάποιος επειδή ασχολήθηκε μια τηλεοπτική εκπομπή. Είναι αστείο να το λέμε αυτό».

Δείτε όλα τα viral βίντεο της ελληνικής τηλεόρασης στο Instagram του zappit.gr Facebook Twitter

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: www.zappit.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU