FOUSKA.EU

Close

Βασίλης Καρράς: Σπάραξε η σύζυγός του Χριστίνα όταν διαβάστηκε το μήνυμα του προς εκείνη


Βασίλης Καρράς: Σπάραξε η σύζυγός του Χριστίνα όταν διαβάστηκε το μήνυμα του προς εκείνη

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Ο Βασίλης Καρράς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών, παραμονή Χριστουγέννων 2023, αφότου υπέστη ανακοπή καρδιάς στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όντας προσβεβλημένος από κορωνοϊό και αντιμετωπίζοντας καρκίνο του πνεύμονα.

Η σορός του σπουδαίου τραγουδιστή τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα στον Ιερό Ναό της του Θεού Σοφίας Θεσσαλονίκης στις 26 Δεκεμβρίου. Κηδεύτηκε στις 27 Δεκεμβρίου σύμφωνα με την τελευταία του επιθυμία στην γενέτειρα του, το Κοκκινοχώρι Καβάλας (δείτε φωτογραφίες από το τελευταίο αντίο).

Η στιγμή που η σύζυγός του Βασίλη Καρρά σπαράζει στο κλάμα

Μέχρι και σήμερα δηλαδή περίπου ένα χρόνο μετά, η σύζυγός του δεν μπορεί να ξεπεράσει το θάνατό του. Μάλιστα, συγκινεί η απόφαση της να γίνει μια μεγάλη συναυλία εις μνήμην του με σπουδαίους τραγουδιστές να ερμηνεύουν τα τραφούδια του – δείτε εδώ τι έχει κανονιστεί.

Χθες Δευτέρα 21/10 έγινε η παρουσία της βιβλιογραφίας του. Εκεί λοιπόν, διαβάστηκε το συγκινητικό σημείωμα που άφησε ο Βασίλης Καρράς στην γυναίκα του. «Χριστίνα, σε αυτό το ταξίδι δεν θα σε πάρω μαζί μου, να μείνεις πίσω να βοηθάς τους ανθρώπους , έχεις τρόπο εσύ για αυτό σ΄αγαπώ», γράφει. Όταν διαβάστηκαν αυτές οι λέξεις, η σύζυγός του σπάραξε στο κλάμα.

Μάλιστα, όταν στο τέλος της βραδιάς όταν προβλήθηκαν αποσπάσματα από συναυλίες του αποχώρησε από το χώρο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: www.youweekly.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU