FOUSKA.EU

Close

Θρήνος για την Ξένια Ντόκου: Έφυγε από τη ζωή στα 43 της χρόνια


0

Η τοπική κοινωνία του Τυρνάβου είναι συγκλονισμένη από την απώλεια της Ξένιας Ντόκου, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 43 ετών.

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Η είδηση του θανάτου της έχει προκαλέσει θλίψη σε οικογένεια και φίλους, που θα συγκεντρωθούν για να την αποχαιρετήσουν στην τελευταία της κατοικία.

Η Ξένια Ντόκου άφησε πίσω της τον σύζυγό της, Κρίστιαν – Νικόλαο Λίμμερ, καθώς και τους γονείς της, τα αδέρφια, ξαδέρφια και ανίψια της. Ο χαμός της σε τόσο νεαρή ηλικία έχει προκαλέσει σοκ και βαθιά λύπη στην τοπική κοινότητα.

Τελευταίο Αντίο στην Ξένια Ντόκου

Η κηδεία της θα τελεστεί αύριο, Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024, στις 11:00 το πρωί, στον Ιερό Ναό Αγίου Γεδεών στον Τύρναβο. Οι φίλοι και συγγενείς θα έχουν τη δυνατότητα να προσκυνήσουν τη σορό από τις 9:00 το πρωί, στο σπίτι της εκλιπούσας. Μετά την τελετή, ο καφές και το γεύμα θα προσφερθούν στο κυλικείο του κοιμητηρίου.

Η οικογένεια και οι κοντινοί της άνθρωποι αναμένεται να της αποδώσουν τις ύστατες τιμές σε μια τελετή που θα συνοδευτεί από έντονη συναισθηματική φόρτιση.

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: www.fanpage.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU