FOUSKA.EU

Close

Εγκυμοσύνη "βόμβα" στη showbiz: Περιμένουν το τρίτο τους παιδί - Εκείνη έχει άλλα δύο από το πρώτο της γάμο


Εγκυμοσύνη "βόμβα" στη showbiz: Περιμένουν το τρίτο τους παιδί - Εκείνη έχει άλλα δύο από το πρώτο της γάμο

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Πολύ ευχάριστα νέα είναι τα νέα στην εγχώρια showbiz τις τελευταίες ημέρες! Η μία εγκυμοσύνη διαδέχεται την άλλη. Μόλις χθες έγινε γνωστό πως δημοσιογράφος περιμένει το πρώτο της παιδί με τον σύζυγό της (δείτε εδώ ποια είναι), ενώ πριν από κάποιες ώρες μαθεύτηκε πως άλλο ένα ζευγάρι ετοιμάζεται να κρατήσει στα χέρια του το μωρό του, που είναι το τρίτο αυτού του γάμου.

Αυτό το ζευγάρι περιμένει το τρίτο του παιδί

Ο λόγος για την Ντάσα Ζούκοβα και τον Σταύρο Νιάρχο, οι οποίοι παντρεύτηκαν τον Ιανουάριου του 2020 στο St. Moritz της Ελβετίας και ένα χρόνο αργότερα, το 2021, απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, τον Φίλιππο. Το 2023 ήρθε στον κόσμο η κόρη τους, Βικτόρια, ενώ το φύλο του τρίτου παιδιού που περιμένουν δεν είναι ακόμη γνωστό.

Η Ζούκοβα έχει άλλα δύο παιδιά από τον πρώτο της γάμο με τον Roman Abramovich, τα οποία ο σύζυγός της έχει αγκαλιάσει σαν να είναι δικά του. Τα ευχάριστα "έσκασαν" μέσα από το Page Six λίγες ημέρες μετά το ταξίδι των δύο γονιών στην Ελλάδα, από όπου εκείνη έχει αναρτήσει διάφορα στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.


Αξίζει να σημειωθεί πως η Ντάσα είναι συλλέκτρια έργων τέχνης, ωστόσο πρόσφατα εγκαινίασε και μία νέα real estate εταιρεία, με την οποία ασχολείται έντονα τον τελευταίο καιρό. Ο σύζυγός της, από την άλλη πλευρά, είναι γόνος της γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας.

Περισσότερες φωτογραφίες με την οικογένειά τους


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: www.youweekly.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU