FOUSKA.EU

Close

Μαρία Ολυμπία: Οι τρυφερές ευχές του Παύλου και της Marie Chantal για τα γενέθλιά της


Τα γενέθλιά της είχε την Πέμπτη 25 Ιουλίου η κόρη του Παύλου και της Marie Chantal, Μαρία Ολυμπία, η οποία δέχτηκε ευχές με σχόλια και μηνύματα στα social media.

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Ανάμεσα σε αυτούς και οι γονείς της, οι οποίοι εξέφρασαν για άλλη μια φορά ανοιχτά την αγάπη τους, δημοσιεύοντας φωτογραφίες και κάνοντας αναρτήσεις αγάπης για τη Μαρία Ολυμπία.

«Xρόνια πολλά Ολυμπία. Μου φέρνεις πάντα χαρά στη ζωή μου από τη μέρα που γεννήθηκες. Σε αγαπώ πάρα πολύ. Happy Birthday Olympia. You bring joy to my life from the the day you were born. I love you», έγραψε ο Παύλος..

View this post on Instagram

Ακολούθησε η ανάρτηση της Marie Chantal η οποία δημοσίευσε μια εντυπωσιακή φωτογραφία με την κόρη της.

«Χρόνια πολλά στην αγαπημένη μου κόρη! Σε αγαπώ περισσότερο», έγραψε η Marie Chantal για τα γενέθλια της Μαρίας Ολυμπίας.

View this post on Instagram

Marie Chantal Μαρία Ολυμπία Μαρία Ολυμπία Γλίξμπουργκ

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: www.govastileto.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU