FOUSKA.EU

Close

Survivor highlights 10/06: Έτοιμη η νύφη! Αποχωρεί και παντρεύεται ο Φάνης Μπολέτσης;


Survivor highlights 10/06: Έτοιμη η νύφη! Αποχωρεί και παντρεύεται ο Φάνης Μπολέτσης;

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Ακόμα ένα επεισόδιο Survivor ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής 10/6 μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ. Όπως παρακολουθήσαμε έγινε ακόμα μια εpωτική εξομολόγηση, ένα ξέσπασμα, ενώ ψηφίσθηκε και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα...

Αναλυτικά τα 10/6 highlights του Survivor

Ξεσπάει ο Φάνης Μπολέτσης: «Δεν θέλω να έχω καμία σχέση με τον Γιώργο Γκιουλέκα

Και αντίστροφα ο χρόνος μετράει για το φινάλε του Survivor 2024, με τα νεύρα στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού να είναι «τεντωμένα». Η κόντρα ανάμεσα στον Φάνη Μπολέτση και τον Γιώργο Γκιουλέκα, που κορυφώθηκε στη μονομαχία αποχώρησης, συνεχίζεται με αμείωτη ένταση στο αποψινό επεισόδιο, σε σημείο που ο πρώτος ζητάει ανοιχτά πλέον από τον πρώην φίλο του να μην ασχολείται μαζί του.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Youweekly.gr.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: www.athensmagazine.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU