FOUSKA.EU

Close

Ο «Αλέξης Τσίπρας» στο First Dates: Το έπαιξε περπατημένος αλλά δεν... έπεισε το ραντεβού του!


Ο «Αλέξης Τσίπρας» στο First Dates: Το έπαιξε περπατημένος αλλά δεν... έπεισε το ραντεβού του!

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Ο Γεράσιμος έκανε μια ειδική παραγγελία στο First Dates, και η επιθυμία του πραγματοποιήθηκε!

Η Έλενα, μια κοπέλα που συμμετείχε στον περσινό κύκλο, του έκανε εξαιρετική εντύπωση και ζήτησε να βγει μαζί της ραντεβού.

Η παραγωγή ανταποκρίθηκε και η Έλενα επέστρεψε για μια δεύτερη ευκαιρία στον έρωτα, αφού η πρώτη είχε καταλήξει σε απόλυτη αποτυχία.

Διαβάστε επίσης: First Dates: Δεν πήγε πολύ καλά αυτό! Με την πρώτη ματιά ξενέρωσε με την... μύτη του! (video)

Ο πρώην παρτενέρ της ήταν εξαιρετικά αγενής στο ραντεβού τους, με αποτέλεσμα να τελειώσει η γνωριμία τους άμεσα και χωρίς περιστροφές.

«Ήσουν η μόνη που συγκράτησα από την περσινή σεζόν» της είπε ο Γεράσιμος μόλις την είδε ενώ κι εκείνη δεν έκρυψε την ικανοποίησή της βλέποντάς τον.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ TOPIGADI.EU

Ο Γεράσιμος προσπάθησε να το παίξει περπατημένος όμως δεν έπεισε το X και αμέσως έκαναν εικόνα την πληθωρική Έλενα να του διδάσκει τι θα πει… έpωτας!

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: www.athensmagazine.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU