FOUSKA.EU

Close

Μάικλ Μόσλεϊ: Άφησε πίσω του τέσσερα παιδιά - Οι πρώτες εκτιμήσεις των ιατροδικαστών για τον θάνατό του


Μάικλ Μόσλεϊ: Άφησε πίσω του τέσσερα παιδιά - Οι πρώτες εκτιμήσεις των ιατροδικαστών για τον θάνατό του

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Η υπόθεση εξαφάνισης του παρουσιαστή του BBC Μάικλ Μόσλεϊ είχε τραγική κατάληξη, καθώς το πρωί της Κυριακής 9 Ιουνίου εντοπίστηκε το άψυχο σώμα του στη Σύμη, δέκα μέτρα περίπου μακριά από την παραλία της Αγίας Μαρίνας, όπου βρισκόταν και ένα beach bar γεμάτο κόσμο.

Επί πέντε μέρες οι Αρχές, διάφοροι εθελοντές, η σύζυγός του και το φιλικό ζευγάρι με το οποίο έκαναν διακοπές, τον αναζητούσαν και τελικά ένας κάμεραμαν της ΕΡΤ, τραβώντας πλάνα από ψηλά, αφού είδε το ρολόι του να γυαλίζει, πλησίασε λίγο αργότερα, μαζί με τον Δήμαρχο και τότε κατάλαβαν τι είχε συμβεί (δείτε τον εδώ να "λυγίζει" μπροστά στην κάμερα, μιλώντας στην οικογένειά του).

Οι πρώτες εκτιμήσεις των ιατροδικαστών για τον θάνατο του Μάικλ Μόσλεϊ

Ο άτυχος άνδρας ήταν ανάσκελα με τα χέρια προς τα πάνω και δίπλα του βρισκόταν και η ομπρέλα που είχε μαζί του την ημέρα που εξαφανίστηκε, ενώ το σώμα του ήταν σε προχωρημένη σήψη (δείτε εδώ την ανατριχιαστική εξομολόγηση του άντρα που τον βρήκε). Τα πρώτα σενάρια για τον θάνατό του μιλούν για κάποιο ατύχημα και χτύπημα που σε συνδυασμό με την ανυπόφορη ζέστη του κόστισαν τη ζωή, ωστόσο σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα και τους ιατροδικαστές, τίποτα δεν μπορεί να διαπιστωθεί ακόμα, εξαιτίας της κατάστασης στην οποία βρέθηκε ο νεκρός.

Μέχρι στιγμής όλα δείχνουν, βέβαια, πως δεν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια και πως το σενάριο αυτό έχει αποκλειστεί. Η επίσημη νεκροψία - νεκροτομή θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Δευτέρα 10 Ιουνίου, στη Ρόδο και τότε θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μάικλ Μόσλεϊ άφησε πίσω του τέσσερα παιδιά, τα οποία σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο βρίσκονται έσπευσαν αμέσως να βρεθούν στο νησί από τη στιγμή που εξαφανίστηκαν και μάλιστα βρέθηκαν πολύ κοντά στη σορό του πριν εντοπιστεί, χωρίς να το αντιληφθούν.

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: www.youweekly.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU