FOUSKA.EU

Close

Survivor 2024 trailer 11/06: «Αν θα καταφέρει να συνεχίσει» - Εκτός Survivor με σοβαρό τραυματισμό η Κατερίνα Δαλάκα (video)


Survivor 2024 trailer 11/06: «Αν θα καταφέρει να συνεχίσει» - Εκτός Survivor με σοβαρό τραυματισμό η Κατερίνα Δαλάκα (video)

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Survivor 2024 trailer 11/06: Ακόμα ένας σοβαρός τραυματισμός θα απασχολήσει τους ανθρώπους του Survivor, με την Κατερίνα Δαλάκα να μην μπορεί να πιστέψει την ατυχία που την έχει βρει.

Πριν 3 μέρες σας παρουσιάσαμε εδώ στο Athensmagazine.gr την εξέλιξη με την υγεία της Κατερίνας Δαλάκα και σας είχαμε αποκαλύψει πως η παίκτρια της κόκκινης ομάδας βρίσκεται στο νοσοκομείο με σοβαρό τραυματισμό. Τρεις μέρες μετά το spoiler μας βγαίνει αληθινή, με την Κατερίνα Δαλάκα να αντιμετωπίζει νέο πρόβλημα στο χέρι, όχι το ίδιο με τον ώμο και με την ίδια να ζητάει βοήθεια.

Όλο το trailer του σημερινού (11/06) επεισοδίου περιστρέφεται γύρω από τον σοκαριστικό της τραυματισμός, με την κολλητή της Δώρα Νικολή να εκφράζει τους φόβους της πως η Κατερίνα Δαλάκα δεν θα μπορεί να συνεχίσει στο παιχνίδι. Πάμε να δούμε αναλυτικά όμως το trailer του σημερινού (11/06) επεισοδίου στο Athensmagazine.gr...

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: www.athensmagazine.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU