FOUSKA.EU

Close

Άντζελα Δημητρίου: «Ζητάω επίσημα συγγνώμη! Αν προχωρήσει η μήνυση, δεν θα πάω στο δικαστήριο...» - "Έσπασε" τη σιωπή του ο κουμπάρος της Κιουρτσάκη


Άντζελα Δημητρίου: «Ζητάω επίσημα συγγνώμη! Αν προχωρήσει η μήνυση, δεν θα πάω στο δικαστήριο...» - "Έσπασε" τη σιωπή του ο κουμπάρος της Κιουρτσάκη

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Η Άντζελα Δημητρίου τους τελευταίους μήνες βρίσκεται στο προσκήνιο εξαιτίας κάποιων προβλημάτων που προέκυψαν ανάμεσα στην ίδια και στην κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη. Μητέρα και κόρη, όμως, τα έχουν αφήσει όλα αυτά στο παρελθόν πια (δείτε εδώ το βίντεο με την εγγονή της τραγουδίστριας που το αποδεικνύει) και η τραγουδίστρια έχει πάρει κάποιες αποφάσεις για άλλα πρόσωπα που είχε στη ζωή της.

Πιο συγκεκριμένα, αφού δήλωσε πως σκόπευε να κινηθεί νομικά εναντίον του κουμπάρου της κόρης της, Γρηγόρη Εκμαλιάν, αποφάσισε να σταματήσει και την συνεργασία της με την Βάσω Καπώνη, μετά από πολλά χρόνια που εκείνη εργαζόταν ως μάνατζερ της (δείτε εδώ τι έχει συμβεί). Ο πρώτος μίλησε για το γεγονός αυτό στην εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα, το πρωί της Δευτέρας 10 Ιουνίου.

Η δημόσια συγγνώμη του κουμπάρου της Όλγας Κιουρτσάκη στην Άντζελα Δημητρίου

«Έχουν περάσει τα προβλήματα όλα, απ' ότι έχω καταλάβει. Αυτή τη στιγμή υπάρχει μία ησυχία. Η επανένωση θα γινόταν έτσι κι αλλιώς. Η Άντζελα μένει στον 3ο όροφο και η Όλγα στον 1ο. Είδε την εγγονή της, συγκινήθηκε, μίλησαν, έλυσαν τα προβλήματά τους σαν οικογένεια. Μπορεί να έπαιξε ρόλο και ο θάνατος της μητέρας της Άντζελας, αλλά όπως και να' χει το αίμα νερό δεν γίνεται», είπε αρχικά για την συμφιλίωση των δύο γυναικών και πρόσθεσε:

«Έπαιξε κάποιο ρόλο στη σχέση μάνας και κόρης η κυρία Καπώνη. Δεν μιλάμε για ένα συγκεκριμένο περιστατικό. Κατά τη δική μου γνώμη έβαλε το χεράκι της. Είπε για εμένα η κυρία αυτή ότι εγώ ονόμασα την Άντζελα τρελή, που εγώ δεν το είπα ποτέ, την λατρεύω και την αγαπάω. Την αγαπάω 35 χρόνια».

«Βγήκε ένα θέμα σε άλλη εκπομπή ότι μου έχει κάνει μήνυση η Άντζελα. Δεν παρέλαβα ποτέ κανένα χαρτί, τίποτα. Δεν γνωρίζω τίποτα. Είναι η τελευταία φορά στη ζωή μου που βγαίνω σε εκπομπή, σας το υπόσχομαι. Οφείλω σήμερα από την εκπομπή σας, για το συγκεκριμένο θέμα, για τη μήνυση, που μου είπαν ότι έγινε επειδή είπα εγώ για τις 30.000 ευρώ που πήρε η Άντζελα, σαν άνθρωπος μπορεί να παρεκτράπηκα και ζητάω επίσημα συγγνώμη από την Άντζελα Δημητρίου και το περιοδικό που ανέφερα κάτι χωρίς να έχω αποδείξεις.

Αν προχωρήσει η μήνυση της Άντζελας εναντίον μου δεν θα πάω καν στο δικαστήριο και θα δηλώσω ένοχος και όποια είναι η ποινή θα την δεχτώ. Το κάνω από την ψυχή μου. Υπήρχαν βράδια που πόνεσα. Ζητάω συγγνώμη αν την πίκρανα. Δεν με νοιάζει αν δεν μου ξαναμιλήσει», κατέληξε.

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: www.youweekly.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU