FOUSKA.EU

Close

Λίλα Τριάντη: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά τι συμβαίνει στην προσωπική της ζωή


"Είμαι εργασιομανής. Έχω να πάω για καφέ πάρα πολλά χρόνια. Δεν κυκλοφορώ πολύ λόγω της αναγνωρισιμότητας, προτιμώ να μένω σπίτι".

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Καλεσμένη στη διαδικτυακή εκπομπή του Fipster στο YouTube βρέθηκε η Λίλα Τριάντη. Η δημοφιλής τραγουδίστρια άνοιξε τα χαρτιά της για την αλλαγή που έφεραν η αναγνωρισιμότητα και η επιτυχία στην καθημερινότητά της, ενώ απαντά για πρώτη φορά και για την προσωπική της ζωή.

«Δεν κοιμάμαι πολύ δυστυχώς. Είμαι σε τουρ συνέχεια, οπότε είμαι στην Αθήνα μόνο 2-3 μέρες τη βδομάδα. Πλέον δεν έχω χρόνο για μένα, γιατί όπου και να είμαι ασχολούμαι με τη δουλειά μου. Δεν έχει ωράριο αυτή η δουλειά. Μπορεί να πάω για ένα φαγητό αλλά για καφέ έχω να πάω πάρα πολλά χρόνια. Είμαι εργασιομανής», δηλώνει αρχικά η Λίλα Τριάντη.

«Ανέκαθεν ήμουν το εξωστρεφές κορίτσι που ήταν μέσα σε όλα. Ήμουν απουσιολόγος αλλά κάναμε και την κοπάνα. Τραγουδούσα στις γιορτές, χόρευα στις επιδείξεις, είχα πάρα πολύ αέρα και αυτοπεποίθηση. Σήμερα όλη αυτή η έκθεση σε γεμίζει με πάρα πολλές ανασφάλειες αλλά δεν νιώθω ζήλια και δεν συγκρίνω τον εαυτό μου με άλλους», παραδέχεται αμέσως μετά η τραγουδίστρια.

«Είμαι εδώ και 7 χρόνια σε σχέση και είμαι πολύ καλά. Σκαμπανεβάσματα υπάρχουν σε όλες τις σχέσεις αλλά εμείς το χτίσαμε αυτό που έχουμε. Περνάμε ωραία και εξελισσόμαστε μέσα από αυτή τη σχέση. Δεν ζηλεύω, ούτε κάνω σκηνές», απαντά σε σχετική ερώτηση η Λίλα Τριάντη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ TOPIGADI.EU

«Έχω χάσει αρκετούς φίλους τον τελευταίο χρόνο, γιατί δεν προλαβαίνω να τους δω και αυτό με στενοχωρεί. Δεν κυκλοφορώ πολύ λόγω της αναγνωρισιμότητας, προτιμώ να μένω σπίτι. Στο πλαίσιο της δουλειάς το γουστάρω πάρα πολύ αυτό αλλά όταν έρχεται στο προσωπικό, εκεί δυσκολεύομαι», εξομολογείται σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Λίλα Τριάντη.

Δείτε όλα τα viral βίντεο της ελληνικής τηλεόρασης στο Instagram του zappit.gr Facebook Twitter

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: www.zappit.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU