FOUSKA.EU

Close

Νικόλας Βαφειάδης: Το «καρφί» για τους συναδέλφους του που κατεβαίνουν υποψήφιοι στις εκλογές


"Την άλλη μέρα διάβασα ανακρίβειες επί του θέματος στις εφημερίδες. Έτσι αποφάσισα να ασχοληθώ, για να το κάνω όσο πιο σωστά μπορούσα".

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Στη RealLife και την Πολυξένη Καραμίχα μίλησε ο Νικόλας Βαφειάδης. Ο καταξιωμένος δημοσιογράφος και πολεμικός ανταποκριτής του ΑΝΤ1, σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις του, περιγράφει τις απαιτήσεις του επαγγέλματος και τους κινδύνους που κρύβει η φύση της δουλειάς, ενώ αφήνει αιχμές για τους συναδέλφους του που αποφασίζουν να κατέβουν υποψήφιοι στις εκλογές.

«Σε ένα τόσο μακρύ ταξίδι, όπως αυτό της πορείας μου στη δημοσιογραφία, είναι πολλοί οι μεγάλοι σταθμοί. Ο πρώτος ήταν σίγουρα ο πόλεμος στον Κόλπο, όπου είχε γίνει η πρώτη απόπειρα από την ιδιωτική τηλεόραση να καλύψει ένα τέτοιο γεγονός και που συγκλόνισε το πανελλήνιο, που παρακολουθούσε από την τηλεόραση με κομμένη την ανάσα έναν πόλεμο. Από τότε έχω καλύψει συνολικά 18 πολέμους», δηλώνει ο Νικόλας Βαφειάδης.

«Το πρώτο μου πτυχίο ήταν στη Γεωλογία. Για να ασχοληθώ με τη δημοσιογραφία, μεσολάβησε ένας σεισμός, τον Φεβρουάριο του 1981, στις Αλκυονίδες Νήσους στον Κορινθιακό Κόλπο. Κατά σύμπωση, εκείνο το βράδυ διάβαζα Σεισμολογία και την άλλη μέρα διάβασα ανακρίβειες επί του θέματος στις εφημερίδες. Έτσι αποφάσισα να ασχοληθώ, για να το κάνω όσο πιο σωστά μπορούσα», περιγράφει σε άλλο σημείο ο δημοσιογράφος.

Θα σας ενδιέφερε η πολιτική;

«Από την αρχή της καριέρας μου είχα πάρει την απόφαση ότι δεν θα εμπλακώ με κανένα κόμμα. Μέχρι στιγμής, παραμένω πιστός σε αυτή την απόφαση. Θεωρώ ότι ένας δημοσιογράφος που εντάσσεται σε ένα κόμμα χάνει την ανεξαρτησία του κι εκεί υπάρχει, κατ’ εμέ, ασυμβίβαστο», απαντά χαρακτηριστικά ο Νικόλας Βαφειάδης.

Δείτε όλα τα viral βίντεο της ελληνικής τηλεόρασης στο Instagram του zappit.gr Facebook Twitter

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: www.zappit.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU