FOUSKA.EU

Close

Scorpios Bar: Τα κορίτσια του μπαρ σε κοινή συνέντευξη για το μαγαζί, τον τσακωμό τους και τους μαμάκηδες Έλληνες


επιστροφή

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

επιστροφή

επιστροφή

επιστροφή

επιστροφή

επιστροφή

επιστροφή

επιστροφή

επιστροφή

Scorpios Μπαρ Καλλιθέα Η Μαρίνα Μπομπέτσι και η Μαρία Ιορδάνοβα από το Scorpios Music Bar ήταν καλεσμένες στο 2night Show και έδωσαν συνέντευξη για την επιτυχία του μπαρ στην Καλλιθέα, μέσα από τα βίντεο του προσωπικού, στα social media.

Οι δυο γυναίκες αναφέρθηκαν στη μακρόχρονη φιλία τους, τα viral TikTok βίντεο με το «Παμ!» αλλά και τον πρόσφατο διαπληκτισμό τους, που έφερε την ολιγοήμερη απόλυση της Μαρίνας Μπομπέτσι.

Δείτε βίντεο

Αρχικά, η ιδιοκτήτρια του μπαρ, Μαρία Ιορδάνοβα, αποκάλυψε, πώς προέκυψε το όνομα Scorpios, λέγοντας : Σε άλλο σημείο, ανέφερε συνοπτικά για τη ζωή της, ότι:

Με τη σειρά της, η υπάλληλος του Scorpios που έγινε viral με το « Scorpios είναι για σένα, παμ» περιέγραψε τον ρόλο της στο μαγαζί, αλλά και το πώς ήρθε από τη Ρωσία στην Ελλάδα. Αρχικά, είπε: «».


Στην πορεία, η Μαρίνα Μπομπέτσι, μίλησε για το πώς έφτασε στην Ελλάδα από τη γενέτειρά της και εξέφρασε την άποψή της για τους άντρες στην Ελλάδα. Όπως είπε:

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Μαρία Ιορδάνοβα έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για το Scorpios Bar. Πιο αναλυτικά, είπε : .

Όσο για τον πρόσφατο τσακωμό τους, η Μαρία Ιορδάνβοβα ανέφερε: «».

Τέλος, η Μαρίνα Μπομπέτσι, αναφέρθηκε σε σχόλια που εισπράττει από τον κόσμο που τη βλέπει στα social media: .

Το βίντεο με ολόκληρη η συνέντευξή τους στο «2night Show»


Το παρασκήνιο με την απόλυση της Μπομπέτσι
Στα μέσα του Απρίλη, παρά τη μεγάλη απήχηση που είχε στο TikTok, κάνοντας το όνομα του μαγαζιού γνωστό και trend στην πλατφόρμα, η Μαρίνα Μπομπέτσι απολύθηκε από το μπαρ Scorpios.

Η υπάλληλος του μπαρ είχε πει στην εφημερίδα Οn Time ότι η ιδιοκτήτρια του μαγαζιού Μαρία Ιορδάνοβα δεν ήθελε να δουλέψουν άλλο μαζί εν μέρει λόγω της μεγαλης αναγνωρισιμότητας που είχε με τις αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης,, με αποτέλεσμα η ιδιοκτήτρια να έχει μια ζήλια απέναντί της και να την απολύσει .


Λίγο πριν λύσουν την παρεξήγηση ανάμεσά τους, οι δυο γυναίκες είχαν έρθει σε ρήξη με αποτέλεσμα, η ιδιοκτήτρια να απομακρύνει την υπάλληλο που είναι viral στο TikTok, από το μπαρ. Η Μαρίνα Μπομπέτσι εξομολογήθηκε στην εφημερίδα, ότι η ιδιοκτήτρια του μαγαζιού, Μαρία Ιορδάνοβα, δεν ήθελε να δουλέψουν άλλο πια μαζί, εν μέρει λόγω της μεγάλης αναγνωρισιμότητας που είχε, μετά τις αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Τόνισε δε, ότι «» απέναντί της.

Αρχικά, η Μαρίνα Μπομπέτσι μίλησε στην εφημερίδα για το πώς ξεκίνησε η συνεργασία τους, λέγοντας:

Στην πορεία, περιέγραψε τη σκέψη πίσω από το viral βίντεο. Η Μαρίνα Μπομπέτσι ανέφερε: Στην πορεία, η Μαρίνα Μπομπέτσι περιέγραψε τις αντιδράσεις του κόσμου που την αναγνωρίζει στον δρόμο και της ζητά να φωτογραφηθούν μαζί. είπε.
Αν και η ίδια διαφήμισε το μπαρ με επιτυχία στα social media, αποκάλυψε ότι δεν εργάζεται πια στο Scorpios, τονίζοντας ότι

Ειδικότερα, εξήγησε πως το τελευταίο διάστημα, έχει αποκτήσει το δικό της κοινό, που την αναζητούσε από διάφορες πόλεις της Ελλάδας, στην Καλλιθέα, εκεί όπου βρίσκεται το μπαρ. Αυτό, ήταν κάτι που δεν άρεσε στην ιδιοκτήτρια, κατά τα λεγόμενά της. Οπως περιέγραψε: ανέφερε, και στη συνέχεια, εξήγησε περισσότερα για το παρασκήνιο πίσω από την απόλυσή της. ανέφερε
Για την ιδιοκτήτρια του μαγαζιού, η Μαρίνα Μπομπέτσι είπε: « Όσο για τα πλάνα που έχει, μετά την απόλυσή της, είπε: Η απάντηση της ιδιοκτήτριας
Από την πλευρά της, η ιδιοκτήτρια του μαγαζιού, Μαρία Ιορδάνοβα, έδωσε την απάντησή της και πάλι στην On Time, ρίχνοντας τις ευθύνες στην άλλοτε φίλη και συνάδελφό της, Μαρίνα. τόνισε η Μαρία Ιορδάνοβα.

Η επιστροφή της στο μαγαζί
Ωστόσο, λίγες μέρες αργότερα, οι δυο τους πόζαραν αγκαλιασμένες κι αγαπημένες στον φακό του protothema.gr. Η Μαρίνα Μπομπέτσι και η ιδιοκτήτρια του μαγαζιού Scorpios Μαρία Ιορδάνοβα, δήλωσαν ότι η μεταξύ τους παρεξήγηση ανήκει πια στο παρελθόν και η Μαρίνα δεν απολύεται τελικά από το νυχτερινό κέντρο .

«» δηλώνει η ιδιοκτήτρια του νυχτερινού κέντρου, με τη Μαρίνα να συμφωνεί, θέλοντας να μην πάρει άλλη έκταση το θέμα. είπε στο protothema.gr η Μαρίνα Μπομπέτσι.




Ειδήσεις σήμερα:

Συμπληρώθηκε η τετράδα των μονομάχων του Survivor, συστήθηκαν ξανά Σταυρούλα και Κατερίνα - Δείτε βίντεο

Άλωσε την Βαρκελώνη ο Ολυμπιακός, 77-75 την Μπαρτσελόνα και 1-0 στα playoffs - Βίντεο

Κολυδάς για αφρικανική σκόνη: Είναι το εντονότερο γεγονός που έχει καταγραφεί στην Αθήνα - Πώς δημιουργήθηκε το απόκοσμο χρώμα

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: www.protothema.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU