FOUSKA.EU

Close

Το... ξεστόμισε ο Ηλίας Βρεττός: «Είμαι από τους ελάχιστους άντρες που εκπλήρωσα τα συζυγικά μου καθήκοντα την πρώτη μέρα του γάμου» (video)


Το... ξεστόμισε ο Ηλίας Βρεττός: «Είμαι από τους ελάχιστους άντρες που εκπλήρωσα τα συζυγικά μου καθήκοντα την πρώτη μέρα του γάμου» (video)

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Μια εκ βαθέων συνέντευξη στην εκπομπή «The 2Night Show» έδωσε ο Ηλίας Βρεττός, μιλώντας μεταξύ άλλων για τον γάμο του και τη σύζυγό του, Αναστασία Δεληγιάννη.

«Η Αναστασία είναι η γυναίκα μου, είναι ο άνθρωπός μου, το στήριγμά μου. Ο γάμος έγινε σε πολύ κλειστό κύκλο, ήταν γύρω στα 180 άτομα. Φώναξα μόνο ανθρώπους καρδιάς, όλοι δέχθηκαν και ήρθαν. Η βραδιά του γάμου μας ήταν η ωραιότερη βραδιά της ζωής μου. Δεν έχω περάσει καλύτερα! Με συνεπήρε μια απίστευτη συγκίνηση.

Διαβάστε επίσης: Πιστεύει στον Θεό και το δείχνει ο Ηλίας Βρεττός: «Έχω χάσει 9 κιλά, νηστεύουμε με την Αναστασία και κοινωνούμε κάθε βδομάδα»

Το γεγονός πως είχαμε τους δικούς μας ανθρώπους στην πατρίδα μου για εμάς από καρδιάς... Έγινε ένα φοβερό γλέντι και έχω να το θυμάμαι. Η συνταγή του κλειστού γάμου σε μας πέτυχε. Η ημέρα του γάμου είναι ιερή για μένα και χαίρομαι που δεν την έκανα κοσμική.

Θέλω να πω ότι είμαι από τους ελάχιστους άντρες που εκπλήρωσα τα συζυγικά μου καθήκοντα την ημέρα του γάμου. Δε χρειάζεται να πω τίποτα παραπάνω, τι άλλο να πω; Τα έκανα όλα παραδοσιακά, γιατί έτσι ήθελα να το ζήσω. Ήθελα να κλείσει το ίδιο τέλεια αυτή η υπέροχη βραδιά», εξομολογήθηκε ο Ηλίας Βρεττός.

Θρήνος για τον Ηλία Βρεττό: «Θα μας λείψεις...»

Στο πένθος «βυθίστηκε» ο Ηλίας Βρεττός, καθώς έχασε ένα αγαπημένο του πρόσωπο, με τον γνωστό τραγουδιστή να αποχαιρετά τη γιαγιά του, η οποία πέθανε σε ηλικία 103 ετών.

Ο Ηλίας Βρεττός, που πρόσφατα προχώρησε σε μια ιδιαίτερη εξομολόγηση, με μια συγκινητική ανάρτηση στο Facebook αποκάλυψε την αδυναμία που είχε στη γιαγιά Αριάδνη, καθώς και την υπόσχεση που της έδωσε μαζί με τη σύζυγό του, Αναστασία.

Η ανάρτηση του Βρεττού για τον χαμό της γιαγιάς του

«Δεν υπάρχει πιο ωραίο όνομα για μένα από το “Αριάδνη”. Καλό ταξίδι στην αγαπημένη μας γιαγιά!

Ευλογημένος είναι ο άνθρωπος που φτάνει στα 103. Τις ευχές σου τις κρατάω σαν φυλαχτό, την αγάπη σου για μένα την έχω πυρήνα μέσα μου, την υπόσχεση που σου δώσαμε με την Αναστασία, αν μας αξιώσει ο Θεός, θα την κρατήσουμε και το χαμόγελο και την ομορφιά σου δε θα τα ξεχάσει κανείς. Αρχόντισσα ήσουν στη γη, αρχόντισσα εύχομαι να σε έχει και ο Κύριος δίπλα Του. Παναγίτσα μου εσένα που σε λάτρευε και που σε είχε δει από κοντά, σε παρακαλώ πρόσεχε τη γιαγιά μου και δώστης ένα φιλί από όλους εμάς. Θα μας λείψεις γιαγιάκα μου.

Σ´αγαπώ πολύ,

Ο Ηλίας σου».

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: www.athensmagazine.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU