FOUSKA.EU

Close

MasterChef: Ποιοι δυο θα καταφέρουν να περάσουν στη δεύτερη φάση του ημιτελικού;


MasterChef, απόψε στις 21:00 στο Star.

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Στο χθεσινό επεισόδιο (23/4), η γκρι μπριγάδα ήταν και πάλι η νικήτρια της δοκιμασίας στο MasterChef 2024, με τελικό σκορ 5-4 και συνεπώς ο αρχηγός της, Νίκος Κυψίδης, είναι στον τελικό της Silver εβδομάδας!

Απόψε, Τετάρτη 24 Απριλίου, ένα ακόμη μέλος της γκρι μπριγάδας, η οποία αποτελείται από τη Χριστίνα Χριστοφή, τον Λευτέρη Ζαφειρόπουλο, τον Κώστα Φρέτζιο και τον Χρήστο Μοίρα, θα είναι στο τέλος της βραδιάς ο δεύτερος φιναλίστ αυτής της ειδικής εβδομάδας. Μαζί με τον Νίκο θα διεκδικήσουν το χρηματικό έπαθλο των 20.000 ευρώ!

Η διαδικασία χωρίζεται σε δύο φάσεις. Στην πρώτη φάση τα τέσσερα μέλη της γκρι μπριγάδας θα πρέπει να χωριστούν σε δυο ζευγάρια. Στη δοκιμασία, που θα ακολουθήσει, το κάθε ζευγάρι θα πρέπει να συνεργαστεί, να σχεδιάσει και να μαγειρέψει ένα δημιουργικό πιάτο μέσα σε 45 λεπτά.

Δεν υπάρχει υλικό πρωταγωνιστής ή άλλος περιορισμός. Ο μόνος στόχος είναι να κερδίσουν το αντίπαλο ζευγάρι του ημιτελικού. Το ζευγάρι που θα σερβίρει στους τρεις chef κριτές, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο, το καλύτερο πιάτο, θα περάσει στη δεύτερη φάση του σημερινού ημιτελικού.

Οι δύο, που θα επικρατήσουν, από σύμμαχοι θα γίνουν αντίπαλοι και θα μονομαχήσουν μεταξύ τους για το δεύτερο εισιτήριο του αυριανού (Πέμπτη 25/4) τελικού. Σε αυτή τη δεύτερη φάση, θα πρέπει να αντιγράψουν ένα πιάτο, αλλά δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τη συνταγή, όπως συμβαίνει κανονικά στις Δοκιμασίες Αντιγραφής πιάτου. Ένας παράγοντας, που σίγουρα προσθέτει ακόμα έναν μεγάλο βαθμό δυσκολίας στην προσπάθειά τους.

Ποιοι δυο θα καταφέρουν να περάσουν στη δεύτερη φάση του ημιτελικού και με ποιον θα μονομαχήσει ο Νίκος Κυψίδης στον τελικό της Silver Week, διεκδικώντας το μεγάλο χρηματικό έπαθλο των 20.000 ευρώ;

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ TOPIGADI.EU

MasterChef, απόψε στις 21:00 στο Star.

Δείτε όλα τα viral βίντεο της ελληνικής τηλεόρασης στο Instagram του zappit.gr Facebook Twitter

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: www.zappit.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU