FOUSKA.EU

Close

Μερακλής Καλαματιανός το τερμάτισε: Κυκλοφορούσε με κελεμπία λόγω της αφρικανικής σκόνης! (video)


Μερακλής Καλαματιανός το τερμάτισε: Κυκλοφορούσε με κελεμπία λόγω της αφρικανικής σκόνης! (video)

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Με την αφρικανική σκόνη να σκεπάζει τα πάντα, ξεχώρισαν άτομα που προσαρμόστηκαν αμέσως στην κατάσταση, με έναν 14χρονο από την Καλαμάτα να κερδίζει τις εντυπώσεις.

Πρωτότυπες και εξωπραγματικές σκηνές ξεδιπλώνονται σε πολλές περιοχές της χώρας, μεταξύ των οποίων ξεχωρίζει η Καλαμάτα, που βρίσκεται κυριολεκτικά υπό την ασφυκτική πίεση της αφρικανικής σκόνης. Ένα πορτοκαλί νέφος έχει καλύψει τα πάντα, μεταμορφώνοντας το περιβάλλον σε ένα τοπίο που θυμίζει περισσότερο έρημο ή κάποιο τοπίο της Μέσης Ανατολής, παρά τη γνωστή εικόνα της Ελλάδας.

Έτσι δεν έλειψαν και αυτοί που μπήκαν άμεσα στο κλίμα και θέλησαν να γίνουν viral με έναν 14χρονο να κλέβει τις εντυπώσεις.

Ο 14χρονος, βλέποντας το σκηνικό να θυμίζει… έρημο, φόρεσε μια κελεμπία και βγήκε στους δρόμους της Καλαμάτας, με αποτέλεσμα να γίνει viral και τους περαστικούς να τον κοιτάζουν με περιέργεια.

Ασφαλώς, αυτή η ενδυμασία δεν έκλεψε μόνο τις εντυπώσεις και θύμιζε κάτι από εμίρη, αλλά επίσης προσέφερε στον μικρό προστασία από τις κλιματικές συνθήκες.

Δείτε το επικό βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: www.athensmagazine.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU