FOUSKA.EU

Close

Σπαρτιάτισσα υποψήφια κόπηκε λακωνικά από τους Σπαρτιάτες γιατί είχε OnlyFans


Στον πολιτικό Καιάδα έστειλε μια πρώην υποψήφιά του ο πρόεδρος του κόμματος, Βασίλης Στίγκας. Ο πρόεδρος του τρίτου ακροδεξιοφασιστικού κόμματος που διαθέτει η νέα Βουλή στρατολόγησε την γνωστή από το GNTM, το X-Factor και τις εκπομπές της Αννίτας Πάνια Δομινίκη Παπαδοπούλου, όμως η συνεργασία δεν πήγε πολύ καλά.

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Πιο συγκεκριμένα, η κ. Παπαδοπούλου διαθέτει OnlyFans και κάποιοι haters διέρρευσαν φωτογραφίες της για να την εκθέσουν. Εντέλει, οι Σπαρτιάτες έβγαλαν μια «Επείγουσα Ανακοίνωση!» και μας ενημέρωσαν ότι η κ. Παπαδοπούλου έληξε γι΄αυτούς. Όπως λέει η ανακοίνωση:

«Στο θέμα της υποψηφίου των Σπαρτιατών στη Λευκάδα, κυρίας Δομινίκης Παπαδοπούλου, δηλώνω δυσαρέσκεια για το πρόσφατο συμβάν σε σχέση με την προβολή της στάσης ζωής της. Δεν συνάδει με τις ηθικές αξίες της παράταξής μας. Τυπικά δεν μπορώ να αλλάξω κάτι. Δεν επιθυμώ την περαιτέρω συνεργασία μαζί της.»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Αν μη τι άλλο, ξεκινήσανε με content.

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: luben.tv      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU