FOUSKA.EU

Close

«Ναι μωρή κ@@@@»: Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί του Πρίντεζη για την πρόκριση του Ολυμπιακού!


Zουν θρυλικές στιγμές οι οπαδοί του Ολυμπιακού!

Οι «ερυθρόλευκοι» πήραν για πρώτη φορά την ιστορία τους πρόκριση σε ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης, αποκλείοντας στη διαδικασία των πέναλτι τη Φενέρμπαχτσε με ήρωα τον Κωνσταντή Τζολάκη ο ...

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Zουν θρυλικές στιγμές οι οπαδοί του Ολυμπιακού!

Οι «ερυθρόλευκοι» πήραν για πρώτη φορά την ιστορία τους πρόκριση σε ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης, αποκλείοντας στη διαδικασία των πέναλτι τη Φενέρμπαχτσε με ήρωα τον Κωνσταντή Τζολάκη ο οποίος απέκρουσε τρία πέναλτι!

Ανάμεσα στους εκατομμύρια φιλάθλους της ομάδας του Πειραιά, είναι και ο άλλοτε αρχηγός της ομάδας μπάσκετ, Γιώργος Πρίντεζης, ο οποίος στην καριέρα του πανηγύρισε δυο φορές την κατάκτηση της Euroleague.

Φυσικά ο βετεράνος φόργουορντ πανηγύρισε με την ψυχή του τη συγκεκριμένη πρόκριση και αυτό αποδεικνύεται από την αντίδραση του στην απόκρουση του τελευταίου πέναλτι του Τζολάκη.

Δείτε το βίντεο:

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: www.sport-fm.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU