FOUSKA.EU

Close

Κέιτι Πέρι: Αποχωρεί από το «American Idol» μετά από 7 σεζόν


επιστροφή

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

επιστροφή

επιστροφή

επιστροφή

επιστροφή

επιστροφή

επιστροφή

επιστροφή

επιστροφή

Κέιτι Πέρι American Idol Η αποχωρεί από τη θέση της κριτή στο « ».

Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε στο «Jimmy Kimmel Live!» το βράδυ της Δευτέρας 12 Φεβρουαρίου, όπου ανακοίνωσε την είδηση της αποχώρησης από τον μουσικό διαγωνισμό.

Αφού ο παρουσιαστής, Τζίμι Κίμελ, ρώτησε την τραγουδίστρια πόσο καιρό σκοπεύει να παραμείνει ως κριτής στο επιτυχημένο σόου του ABC, η Πέρι είπε ότι η επερχόμενη 22η σεζόν θα είναι η τελευταία της.

« μοιράστηκε. «

«, πρόσθεσε η Πέρι, η οποία είναι κριτής στο σόου μαζί με τον Λάιονελ Ρίτσι και τον Λουκ Μπράιαν από την αναβίωση της εκπομπής το 2018.

Μετά από τη σοκαρισμένη αντίδραση από το κοινό, η Πέρι συνέχισε: «

Επίσης, η ποπ σταρ άφησε να εννοηθεί ότι νέα μουσική βρίσκεται στον ορίζοντα, και ενδεχομένως μια παγκόσμια περιοδεία που θα τη συνοδεύει.

Αφού ο Κίμελ ρώτησε ποια ήταν η αντίδραση των συναδέλφων κριτών για την αποχώρηση-σοκ της Πέρι, η τραγουδίστρια αστειεύτηκε: «

Αργότερα την ίδια μέρα, η τραγουδίστρια επιβεβαίωσε την αποχώρησή της από την κριτική επιτροπή με μια ανάρτηση στο Instagram.

«, έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσης.


Η αποχώρηση της Πέρι έρχεται μήνες μετά από ορισμένες πηγές που ισχυρίστηκαν ότι εξέφρασε την έντονη επιθυμία της να εγκαταλείψει το «Idol» μετά από έξι χρόνια στο σόου.

Η 39χρονη υπήρξε για καιρό το αντικείμενο σχολίων και αστεϊσμών από τους θαυμαστές της εκπομπής, οι οποίοι παραπονέθηκαν για την προκλητική, υπερβολική και μερικές φορές αγενή συμπεριφορά της τραγουδίστριας.

Φωτογραφία: Shutterstock







Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: www.protothema.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU