FOUSKA.EU

Close

Γιάννης Φέρτης: Ευχαριστώ όσους ήρθαν να τον αποχαιρετήσουν, λέει η Μαρίνα Ψάλτη


Το βίντεο με τις δηλώσεις που έκανε η τελευταία σύζυγος του ηθοποιού, στην κηδεία του

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Μαρίνα Ψάλτη Γιάννης Φέρτης Κηδεία Η κηδεία του Γιάννη Φέρτη ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 16 Απριλίου στο A’ Κοιμητήριο Αθηνών. Η Μαρίνα Ψάλτη, η τελευταία σύζυγος του αείμνηστου ηθοποιού, ευχαρίστησε σε δηλώσεις της, όσους έδωσαν το «παρών» στο τελευταίο «αντίο» για εκείνον.

Μιλώντας, μεταξύ άλλων, στην κάμερα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», η Μαρίνα Ψάλτη ευχαρίστησε αρχικά τους δημοσιογράφους, που πήγαν να καλύψουν το θέμα, παρά την απεργία των συναδέλφων τους.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0lh751imxpt)
Αναλυτικά, η Μαρίνα Ψάλτη είπε: .

Η Μαρίνα Ψάλτη και ο Γιάννης Φέρτης παντρεύτηκαν το 2001, με τη σύζυγο του ηθοποιού και συνάδελφό του, να μένει στο πλευρό του μέχρι το τέλος.
marinapslati Η Μαρίνα Ψάλτη και ο Γιάννης Φέρτης


Ειδήσεις σήμερα:





Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: www.protothema.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU