FOUSKA.EU

Close

Μαριάντα Πιερίδη: Με τιμά που κυκλοφορούν φωτογραφίες με τον σύντροφό μου


Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον, εξήγησε η τραγουδίστρια

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Μαριάντα Πιερίδη σύντροφος Η Μαριάντα Πιερίδη βρισκόταν δε μία εκδήλωση, όπου υπήρχαν και δημοσιογράφοι με τηλεοπτικές κάμερες. Όταν την πλησίασαν, τη ρώτησαν για το ταξίδι που έκανε στο Λονδίνο, με τον νέο της σύντροφο.

Η τραγουδίστρια, όπως φαίνεται και στο απόσπασμα που προβλήθηκε από το «Happy Day» ήρθε σε αμηχανία με τις ερωτήσεις που δέχτηκα, παρόλα αυτά απάντησε.

Αρχικά, είπε: «».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d056o03o4rwx)

Στη συνέχεια, τη ρώτησαν αν είναι το πρώτο τους ταξίδι, ως ζευγάρι, κάτι στο οποίο η Μαριάντα Πιερίδη δεν θέλησε να απαντήσει. «» τόνισε

«» τη ρώτησε μια ρεπόρτερ. Σε αυτό, η Μαριάντα Πιερίδη απάντησε: «».

«Φτύστε μας, μην πείτε πολλά»
Η τραγουδίστρια έχει μιλήσει κι άλλη φορά για τη νέα της σχέση. Το βράδυ της Τρίτης 19 Μαρτίου επιβεβαίωσε ότι είναι ερωτευμένη, στους ρεπόρτερ που της απέσπασαν μερικές δηλώσεις.

Μεταξύ άλλων, μίλησε στην κάμερα του «Happy Day» και είπε:

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-czydnz8ltpb5)
Κλείσιμο Σε ερώτηση για το ενδεχόμενο ενός ακόμη γάμου, η Μαριάντα Πιερίδη απάντησε: . Τέλος, αναφέρθηκε στο παιδί της και όσα γνωρίζει για τις αλλαγές στην προσωπική της ζωή. δήλωσε η Μαριάντα Πιερίδη.

Το βίντεο με τον νέο της σύντροφο
Λίγο καιρό πριν τις παραπάνω δηλώσεις, η τραγουδίστρια εθεάθη σε ένα καφέ, να κάθεται μαζί με έναν άντρα, ο οποίος σύμφωνα με το «Super Κατερίνα» δεν έχει καμία σχέση με τον καλλιτεχνικό χώρο. Οι δυο τους φαίνεται να έχουν μια τρυφερή συνομιλία, με τον έναν να χαϊδεύει το χέρι του άλλου.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-czmk2ora8sy9)
Το ρεπορτάζ της εκπομπής αναφέρει ότι πρόκειται για έναν άντρα που εργάζεται ως στέλεχος μεγάλης εταιρείας και η ηλικία του είναι περίπου 40 με 45 ετών. Αναφέρθηκε ακόμη, ότι με τη Μαριάντα Πιερίδη έχουν βρεθεί αρκετές φορές σε κοινή παρέα. ειπώθηκε επίσης, στο «Super Κατερίνα».

Ο χωρισμός της με τον Δημήτρη Κατριβέση
Το πρωί της Δευτέρας 5 Φεβρουαρίου, η Μαριάντα Πιερίδη πήγε στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα», όπου και επιβεβαίωσε τον χωρισμό της με τον Δημήτρη Κατριβέση και διευκρίνισε πως διατηρούν άριστες σχέσεις, παρά το διαζύγιό τους.

Πιο συκεκριμένα, η τραγουδίστρια δήλωσε:
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cyx1ycsypz21)
Επίσης, πρόσθεσε: «

Στο τέλος, ανέφερε:
Ειδήσεις σήμερα:

Αυστηρότερα πρόστιμα για φοροφυγάδες και ελέγχους με email, sms φέρνει το νέο φορολογικό νομοσχέδιο

Τι σημαίνει το μήνυμα Καραμανλή ότι δεν κρύβεται πίσω από την ασυλία του - Πυρ ομαδόν της αντιπολίτευσης

Τριγμοί στο μέτωπο της πρότασης δυσπιστίας: Οξείες αντιδράσεις μετά την αποκάλυψη Παππά για προσυνεννόηση

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: www.protothema.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU