FOUSKA.EU

Close

Δανάη Μπάρκα: Δεν μπορούμε να πούμε τίποτα για την επόμενη σεζόν, αλλά όλα πάνε μια χαρά


επιστροφή

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

επιστροφή

επιστροφή

επιστροφή

επιστροφή

επιστροφή

επιστροφή

επιστροφή

επιστροφή

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης Δανάη Μπάρκα H Δανάη Μπάρκα ερωτήθηκε για το τηλεοπτικό της μέλλον, ενώ απάντησε και για την περιπέτεια της υγείας του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη.

Η παρουσιάστρια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Fay's Time» κι αρχικά, δήλωσε πως ακόμα δεν είναι η ώρα για να αποκαλύψει τι θα κάνει τηλεοπτικά την επόμενη σεζόν. Πιο συγκεκριμένα δήλωσε: και πρόσθεσε:


Τέλος, αναφέρθηκε στην περιπέτεια υγείας του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη μετά το έμφραγμα που υπέστη, τον οποίο όπως έχει πει πολλές φορές, τον θεωρεί πατέρα της:

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Francis Scott Key Bridge: Φόβοι για το παγκόσμιο εμπόριο από την κατάρρευση της γέφυρας στη Βαλτιμόρη - Τι λένε αναλυτές

Κομισιόν: Πρόταση για δημιουργία κοινού ευρωπαϊκού πτυχίου σε πανεπιστήμια της ΕΕ

Κολωνός: «Μακάρι να μην είχε εμφανιστεί αυτό το τέρας μπροστά μου» λέει για τον Μίχο σε επιστολή της η 12χρονη

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: www.protothema.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU