FOUSKA.EU

Close

Μαίρη Χρονοπούλου: «Περιμένουμε να δούμε τι θα κάνει ο κύριος Γιαννόπουλος...» - Όλα όσα αποκάλυψε ο δικηγόρος της Δημήτρης Χατζημιχαήλ


Μαίρη Χρονοπούλου: «Περιμένουμε να δούμε τι θα κάνει ο κύριος Γιαννόπουλος...» - Όλα όσα αποκάλυψε ο δικηγόρος της Δημήτρης Χατζημιχαήλ

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Συνεχίζεται το θρίλερ σχετικά με την διαμάχη που έχει ξεσπάσει για τη τέφρα της Μαίρης Χρονοπούλου. Η επιθυμία της αγαπημένης ηθοποιού ήταν είτε να σκορπιστεί στο Σούνιο είτε να παραμείνει στο σπίτι της στην Παιανία σε περίπτωση που γίνει μουσείο. Ωστόσο φαίνεται πως τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά.

Ο δικηγόρος και φίλος της αειμνηστής Μαίρης Χρονοπούλου, Δημήτρης Χατζημιχαήλ, είχε επικοινωνίσει με τη Σάσα Σταμάτη από το On Time και μίλησε σχετικά με το θέμα και προχώρησε σε αποκαλύψεις για την τέφρα της ηθοποιού (δείτε εδώ τι είπε). Το πρώι της Τρίτης 9/1, ο ίδιος μίλησε ζωντανά στην κάμερα της πρωινής εκπομπής Super Κατερίνα σχετικά με τις εξελίξεις και την τρόπή που έχει πάρει το θέμα.

Όλα όσα αποκάλυψε ο δικηγόρος της Μαίρης Χρονοπούλου

«Υπήρξε αυτή η εξέλιξη. Την τέφρα την παρέλαβε νόμιμα ο φίλος της Χάρης Παπαδόπουλος μετά από απόφαση συγγενών και φίλων τη φυλάει σε έναν πολύ ωραίο χώρο στο γραφείο του που είναι και σπίτι μαζί και από εκεί και πέρα περιμένουμε να δούμε τι θα κάνει ο κύριος Γιαννόπουλος και το Χαμόγελο του Παιδιού ο οποίος είχε υποσχεθεί στη Μαίρη μας ότι θα κάνει ίδρυμα για εκείνη.

Η Μαίρη είχε δηλώσει εγγράφως ότι θέλει η τέφρα της να ριχτεί στο Σούνιο. Μετά την υπόσχεση του κυρίου Γιαννόπουλου ότι το σπίτι θα είναι ανοιχτό στα παιδάκια περιμένουμε να δούμε τι θα κάνει ο κύριος Γιαννόπουλος εμείς είμαστε ανοιχτοί σε κάθε συνεννόηση».

Δείτε εδώ το βίντεο:

Η εξομολόγηση της Νόρας Βαλσάμη για την Μαίρη Χρονοπούλου

undefined

«Λατρεμένη γυναίκα! Εγώ μαζί της ξεκίνησα στο θέατρο, μικρό κορίτσι. Και με ζήτησε να πάω να τη δω πριν πεθάνει. Και πήγα και την είδα στο σπίτι της 20 μέρες πριν φύγει από τη ζωή. Καθίσαμε και μιλήσαμε για όλα. Με κοιτούσε στα μάτια και μου έλεγε κάθε λίγο "Σε αγαπώ τόσο πολύ γιατί είσαι το πιο αγνό παιδί του ελληνικού κινηματογράφου".

Σε εκείνη την κουβέντα της μου είχε μιλήσει και για τον θάνατό της, ότι ως τελευταία επιθυμία ήθελε τα χρήματά της να τα δώσει στους φτωχούς και στην υπηρέτριά της. Είχε μεγάλη ψυχή η Μαίρη και ήταν αντράκι στον χαρακτήρα. Με τον θάνατο της Μαίρης έκλεισε ένας ολόκληρος κύκλος από τους ηθοποιούς. Πλέον είναι η σειρά μου να “φύγω”, γιατί έχω μείνει πολύ μόνη», είπε η Νόρα Βαλσάμη.

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: www.youweekly.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU