FOUSKA.EU

Close

Στέφανος Κασσελάκης – Η πρώτη δήλωση της πρώην συντρόφου του! “Ήμουν η γυναίκα αρραβωνιαστικιά του για 7 χρόνια”


Στέφανος Κασσελάκης – Η πρώτη δήλωση της πρώην συντρόφου του! “Ήμουν η γυναίκα αρραβωνιαστικιά του για 7 χρόνια”

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Μετά την αποκάλυψη ότι ο Στέφανος Κασσελάκης είχε σχέση με γυναίκα για αρκετά χρόνια, όσο ήταν στο πανεπιστήμιο, η πρώην σύντροφός του μίλησε στο “Πρωινό” με τον Γιώργο Λιάγκα. Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με τον Θάνο Βάγιο και τα όσα ανέφερε σε παλαιότερο σχετικό ρεπορτάζ, η ξανθιά καλλονή ήταν συμφοιτήτρια του Στέφανου Κασσελάκη στο Τμήμα Διεθνών Σχέσεων στο Πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια, το όνομά της δεν έχει γίνει γνωστό, ενώ σε παλιότερη ανάρτηση το 2014, μία κοινή φίλη του πρώην ζευγαριού τους έδινε «συγχαρητήρια», δύο ημέρες μετά τα γενέθλια του Στέφανου Κασσελάκη.

  • Αυτό το post ήταν ουσιαστικά ο λόγος που άνοιξε ο ασκός του Αιόλου για το τι πραγματικά είχε συμβεί και σήμερα, 4/10 το “Πρωινό” επέστρεψε με μια ακόμα αποκάλυψη, αφού η δημοσιογράφος Άννα Καλλινίκου μίλησε με την πρώην σύντροφο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ. “Η Άννα την βρήκε, την είχε εντοπίσει πολύ πριν βγει ο κύριος Κασσελάκης και δώσει το ρεπορτάζ ότι όντως είχε σχέση με γυναίκα. Όμως, επειδή είναι προσωπικό δεδομένο εμείς το ξέραμε σαν εκπομπή, αλλά το βάλαμε σε ένα συρτάρι και το αφήσαμε εκεί. Όταν ο κύριος Κασσελάκης αποκάλυψε τη σχέση του, βγάλαμε το ρεπορτάζ από το συρτάρι”, είπε ο Γιώργος Λιάγκας.”Ήμουν η αρραβωνιαστικιά του Στεφάνου Κασσελάκη. Η γυναίκα αρραβωνιαστικιά του. Για 7 χρόνια”, είπε η πρώην σύντροφός του.

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: nassosblog.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU