FOUSKA.EU

Close

Καθηλώνουν οι Παγιδευμένοι: Θρήνος στο Twitter με τον θάνατο που «τάραξε» τη σειρά - «Κομμάτια το κάνατε το είδωλο, θέλω να τον πάρω αγκαλιά…»


Καθηλώνουν οι Παγιδευμένοι: Θρήνος στο Twitter με τον θάνατο που «τάραξε» τη σειρά - «Κομμάτια το κάνατε το είδωλο, θέλω να τον πάρω αγκαλιά…»

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Παγιδευμένοι: Το δεύτερο καθηλωτικό επεισόδιο του β' κύκλου της σειράς του ΑΝΤ1, «Παγιδευμένοι» παρακολούθησαν το βράδυ της Τρίτης (3/10) οι τηλεθεατές. Οι εξελίξεις ήταν καταιγιστικές και το κοινό έβλεπε τις σκηνές με «κομμένη την ανάσα».

Παγιδευμένοι: «Κατέρρευσε» το Twitter με τον θάνατο της Κατερίνας

Μεγάλο χαμό στο twitter προκάλεσε όμως ο ξαφνικός θάνατος της Κατερίνας η οποία βρέθηκε νεκρή μέσα σε ένα πηγάδι. Ο Σταύρος δεν μπόρεσε να αντέξει την απώλεια της αδερφής του και κατέρρευσε ενώ το twitter υποκλίθηκε στην μοναδική ερμηνεία του Κίμωνα Κουρή.

Δείτε επίσης: «Μετά τη φωτιά»: Ανατριχιαστική σκηνή βγαλμένη από το Hollywood - Καρέ καρέ το γύρισμα της τεράστιας πυρκαγιάς με τον «φλεγόμενο» μετρ - Αποκλειστικό

«Παγιδευμένοι»: Το ανατριχιαστικό κοινό στοιχείο στα φινάλε των πρώτων επεισοδίων των δύο κύκλων! Και τώρα αρχίζει ο... πανικός

Οι «Παγιδευμένοι» είναι μια σειρά που μας καθήλωσε από το πρώτο κιόλας επεισόδιο της πρώτης σεζόν. Έτσι με τεράστιο ενδιαφέρον περιμέναμε και την πρεμιέρα για την δεύτερη σεζόν που ήταν κι αυτή άκρως ανατρεπτική.

Το επεισόδιο της Δευτέρας (02/10) ολοκληρώθηκε με αναγνώριση πτώματος γυναίκας στο νεκροτομείο. Ο Ανδρέας κλαίει όταν φτάνει ο Δημήτρης για να μάθει ποια είναι η νεκρή. Με τεράστια θλίψη σηκώνει το σεντόνι και αναγνωρίζει την Κατερίνα. Την πρώην αρραβωνιαστικιά του και αδελφή του καλού του φίλου, Κίμωνα. Όλα παγώνουν... Αλλά μήπως το είχαμε ξαναδεί αυτό το πλάνο; Σας θύμισε κάτι;

«Παγιδευμένοι»: Το κοινό φινάλε ανάμεσα στα πρώτα επεισόδια πρώτης και δεύτερης σεζόν

Μα φυσικά. Πρώτο επεισόδιο, πρώτης σεζόν. Κοπέλα βρίσκεται νεκρή μέσα σε βαλίτσα και στην αναγνώριση πηγαίνει η Άννα και θα αναγνωρίσει την Μυρτώ, την μικρή της αδελφή. Ακριβώς ίδια σκηνή με διαφορετικούς ωστόσο πρωταγωνιστές. Και μια νέα δολοφονία που αναμένεται να «τραβήξει» όλη τη σεζόν με τις ανατροπές για την ανακάλυψη του δολοφόνου...

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: www.athensmagazine.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU