FOUSKA.EU

Close

«Τραγωδία, όλα μου βγήκαν από τη μύτη» - Η Νόρα Βαλσάμη εξομολογήθηκε για την οικονομική της εξαθλίωση


«Τραγωδία, όλα μου βγήκαν από τη μύτη» - Η Νόρα Βαλσάμη εξομολογήθηκε για την οικονομική της εξαθλίωση

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Το πρωί της Τετάρτης (5/10) μέσα από την εκπομπή «MEGA Καλημέρα» προβλήθηκε η συνέντευξη που παραχώρησε η ηθοποιός Νόρα Βαλσάμη η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για την υγεία του συζύγου της Ερρίκου Ανδρέου, ο οποίος βρίσκεται στο νοσοκομείο, τις οικονομικές δυσκολίες αλλά και τη σύνταξη των 700 ευρώ.

Οι δηλώσεις της Νόρας Βαλσάμη

«Δεν τον βλέπω καλά. Πέντε μήνες βρισκόμαστε σε αυτή την κατάσταση και άλλους δύο στο Λαϊκό. Και τώρα περιμένουμε να τον πάνε στον Άγιο Σάββα. Δύσκολο αυτό, δεν μπορεί να χειρουργηθεί, επειδή έχει κάνει by pass. Τραγωδία. Μένω μαζί του στο νοσοκομείο.

Το σπίτι μας είναι στην Χίο, εκεί μένουμε τώρα. Πούλησα την Μύκονο και πήγα στην Χίο. Και όλα μου βγήκαν από τη μύτη. Τα οικονομικά μας πολύ μέτρια. Εγώ με μια σύνταξη 700 ευρώ. Το ίδιο και ο Ερρίκος. Κάτι παίρνω και από τα δικαιώματά μου. Πώς θα τη βγάλω δεν ξέρω».

Λίγα λόγια για τον Ερρίκο Ανδρέου

Δύσκολες ώρες για τον Ερρίκο Ανδρέου

Ο Ερρίκος Ανδρέου σκηνοθέτησε το 1961 την πρώτη του ταινία «Ο Εφιάλτης», σε δικό του σενάριο και παραγωγή, που κέρδισε διακρίσεις στο Φεστιβάλ του Νέου Δελχί και στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

Το 1964 σκηνοθέτησε την ταινία «Επιστροφή», η οποία κέρδισε το βραβείο Α΄ γυναικείου ρόλου στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης και το 1966 την ταινία «Διχασμός», η οποία κέρδισε το κρατικό βραβείο σκηνοθεσίας, αλλά και διεθνή διάκριση στο κινηματογραφικό φεστιβάλ του Σικάγο.

Το 1970 σκηνοθέτησε, σε δικό του σενάριο και παραγωγή, την ταινία «Ανταρσία των 10» η οποία κέρδισε το βραβείο σκηνοθεσίας στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης. Από το 1977 και μετά στράφηκε στην τηλεόραση σκηνοθετώντας επιτυχημένες σειρές.

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: www.youweekly.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU