FOUSKA.EU

Close

Σε ΣΟΚ ο Παπαδάκης με εpωτικό βοήθημα - "Πού το βάζεις;" - Αποχώρησε η Αναστασοπούλου! (Vid)


Απίστευτο σκηνικό στον… αέρα της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1, με αφορμή ένα πρωτοσέλιδο εφημερίδας για τα «βίτσια των Ελλήνων». Ο γνωστός παρουσιαστής έδωσε ρεσιτάλ...

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Τα πρωτοσέλιδα των σημερινών εφημερίδων διάβασαν προχθές το πρωί ο Γιώργος Παπαδάκης κι η Μαρία Αναστασοπούλου, μόνο που ένα από αυτά προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση.

Η Μαρία Αναστασοπούλου παρέδωσε την Espresso στον Γιώργο Παπαδάκη και διάβασε αποσβολωμένος: «Βιτσιόζοι Έλληνες βαλεντίνοι. Με μαστίγια, δovητές και σφήνες θα τιμήσουμε τον άγιο του έρωτα. Χριστός κι απόστολος Παναγία μου. Τι σφήνες; Υπάρχουν εpωτικές; Εγώ ξέρω την σφήνα που βάζεις το… » είπε ο παρουσιαστής.

Η Μαρία Αναστασοπούλου δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που γινόταν κι ανέφερε: «Γρηγόρη μπορείς να με βγάλεις από το πλάνο; Μπορώ να μην είμαι στο πλάνο; Ευχαριστώ. Να πω μια καλημέρα στον Αντώνη Κανάκη και στην παρέα του.»

«Που βάζεις στην πόρτα να μην κλείσει; Έχω σφήνες στο σπίτι καμια 30αρια. Πλαστικές και ξύλινες κι όπως φυσά για να μην κλείνει η πόρτα, βάζω μια σφήνα από κάτω. Αυτός τι την κάνει; Με συγχωρείς πολύ» κατέληξε ο Γιώργος Παπαδάκης συνεχίζοντας να απορεί.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ μετά το 3.20'':

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το… ακατάλληλο σαρδάμ Παπαδάκη "σόκαρε" την Αναστασοπούλου – "Ωχ Θέε μου - Σώσε με"! (Vid)

Ο Γιώργος Παπαδάκης επέστρεψε στην εκπομπή μετά τον κορωνοϊό, όμως ακόμα χρειάζεται λίγο χρόνο για να βρει τους ρυθμούς του.

Δεν εξηγείται αλλιώς το… ακατάλληλο σαρδάμ που έκανε κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του ρεπορτάζ για τις τιμές της ενέργειας, όταν αντί για Πούτιν είπε «Πούσ@@»!

Η Μαρία Αναστασοπούλου αρχικά… πάγωσε και στη συνέχεια ζήτησε «βοήθεια» από τον Θεό, με τον Παπαδάκη να εξηγεί πως έκανε ένα σαρδάμ και πρέπει να τον… σώσει στον αέρα.

Δείτε το επικό βίντεο!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ TOPIGADI.EU

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: sportdog.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU